anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca vezi pe cineva ca intentioneaza sa iti traga un pumn in față. Ce faci? Strangi din nas, incerci sa deviezi cu mana sau faci o eschiva?

8 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Aș folosi sprayul cu piper. Am unul în geantă, încă de ani de zile, e bine să fie acolo, chiar dacă nu-l folosesc. ))

| anonim_4396 explică (pentru floresdemayo):

Acest spray il ai in geanta? Ai un act special care sa te lase sa il folosesti? Ce faci daca nu ai timp sa-l scoti din geanta?

| floresdemayo a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu ai nevoie de permis. Nu e port arma, chiar dacă e un accesoriu de autoapărare (mic, cu efecte mari). La școală/liceu, categoric, sunt interzise astfel de obiecte.
Timp ai să-l scoți, fiindcă instinctul îți va spune când ești în pericol. Lucrurile rele se presimt. E bine să eviți persoanele agresive, eventual cartierele rău famate, iar acest spray să fie chiar ultimul mod de a te apăra, deci atunci când chiar nu mai ai de ales. happy

| Freya1 a răspuns:

Ma feresc normal.Mai bine iti iei un pumn in umar sau nu stiu unde te nimereste si cat apuci sa te feresti decat una in nas.

| minrest a răspuns:

Sa strang din nas, nu ar avea rost; sa ii deviez mana nu mi se pare de loc sigur; o eschiva, buna idee, si il lovesc neaparat, tintesc barbia.

| RainmakerX a răspuns:

Incerc sa deviez mana.
Daca vad ca nu se lasa il lovesc si eu. Cine are nevoie de aparare cand atacatorul este pe jos?

| SG1995 a răspuns:

Reaction mai rapid si ii prind una in stomac.

| Lioana a răspuns:

Ma feresc.