Aș folosi sprayul cu piper. Am unul în geantă, încă de ani de zile, e bine să fie acolo, chiar dacă nu-l folosesc. ))
Acest spray il ai in geanta? Ai un act special care sa te lase sa il folosesti? Ce faci daca nu ai timp sa-l scoti din geanta?
Nu ai nevoie de permis. Nu e port arma, chiar dacă e un accesoriu de autoapărare (mic, cu efecte mari). La școală/liceu, categoric, sunt interzise astfel de obiecte.
Timp ai să-l scoți, fiindcă instinctul îți va spune când ești în pericol. Lucrurile rele se presimt. E bine să eviți persoanele agresive, eventual cartierele rău famate, iar acest spray să fie chiar ultimul mod de a te apăra, deci atunci când chiar nu mai ai de ales.
Ma feresc normal.Mai bine iti iei un pumn in umar sau nu stiu unde te nimereste si cat apuci sa te feresti decat una in nas.
Sa strang din nas, nu ar avea rost; sa ii deviez mana nu mi se pare de loc sigur; o eschiva, buna idee, si il lovesc neaparat, tintesc barbia.
Incerc sa deviez mana.
Daca vad ca nu se lasa il lovesc si eu. Cine are nevoie de aparare cand atacatorul este pe jos?
nyoentox2002 întreabă: