Nu e ilegal, dar poti pati multe daca faci sex cu un necunoscut. Daca nu as primi o bola sau nu ar fura respectivul din casa atunci as face sex cu necunoscuti.Bineinteles care ma atrag si care vor cu mine.
Absolut nimic, chiar daca ai putea face un lucru ilegal, ai totusi o constiinta care te mustra cand faci ceva rau
As iesi din tara si m-as indrepta spre occident.
Asta ar fi primul lucru care mi-ar veni atunci in minte.
Sa zicem, ca viata mea o sa fie mai frumoasa fara persoanele pe care le detest. Si probabil dupa asta as bea cola
As jefui o banca. Dupa pot sa ii platesc pe altii sa isi pateze mainile in locul meu.
Deci, primul lucru care mi-a trecut prin cap cand am citit intrebarea: "Mitul lui Gyges"!
As falimenta un magazin de haine, oricat de superficial ar suna, am motivele mele. Nu ma pasioneaza violenta sau furturile la nivel global.
As jefui o banca, iar apoi as investi banii si m-as asigura ca ies basma curata.
Pun taxa pe respirat si iau eu toti banii.
Dar cred ca se lucreaza la asta deja
Iar daca ti s-a deschid dosar penal arunca un ochi aici http://www.avocat-mihaela-sava.ro/renuntare-la-aplicarea-pedepsei/
Purtatoarele alea de bacterii?! Câh! N-am nevoie de asa ceva.
* nu ma sabota , nu trebuie sa se prinda lumea ca-s materialista *
Probabil m-aș duce si as jefui ceva ca sa am banii de chitara electrica mai repede.
As omuri prima persoana care ma enerveaza la culme sau asi fura cati bani pot.
Vad ca nimeni nu s-a gandit, ca ar putea da o ordonanta prin care sa se auto-proclame Dumnezeu peste Romania. Dupa poti face cate ilegalitati te duce bibilica.