Faptul că ai dona banii nu anulează faptul că tu îți dorești să te răzvrătești. Vrei să nu respecți regulile, să dai cu ordinea pe care ai respectat-o dintotdeauna, de pământ. Ai postări despre ce tare e Joker și cât te atrage ideea din spatele lui, te fascinează thrillerele și poveștile polițiste cu crime și răufăcători, ai tot felul de fantezii cu oameni care te urmăresc noaptea, femei cu care ai relații și în același timp postări despre motto-urile tale despre Dumnezeu pe primul loc și chestii de genul. Mi se pare că ești cumva la un pas de... ceva.
Hotărăște-te. You can't have your cake and eat it too. De asta nu sunt bune extremele, poți cu ușurință să ajungi fără să-ți dai seama la polul opus dintr-o întâmplare aparent nesemnificativa ce va fi picătura care a umplut paharul. Genul asta de reacții este îndelung documentat, practic cei care fac asta reprezintă o tipologie in sine.
Nu, i-as lasa pe aia mai reali. As baga mai multa realitate fara actori bine mancati, pieptanati, etc. Daca as face film cu nebuni i-as chema pe aia care chiar nebuni si le-as arata adevarul. lumii. Prea multa prostie si cuburi care nu au treaba cu realitatea, ba mai rau prin asocieri si stilism poate sa te faca sa doresti, empatizezi, etc, cu ceea ce se presupune ca nu iti doresti sa ajungi. Ma duc sa ma culc cu intrebarile tale ca simt ca ma fac umbra. Nu as da bani nici timp pe asemenea tehnici pentru ca nu imi arata bine realitatea. Daca ar fi sa joc asa avea coloana vertebrala si as arata lumii profesionalism, respect, caracter, moralitate si m-as duce la emisiuni calitative. Pe aici m-as invarti eu, daca as fi desigur un om puternic in lumea aceea.
Nicoleta6 întreabă: