Pentru ca de prin septembrie cand iti pui o imagine la profil, facebook o pune publica, acea steluta inseamna ca poti sa pui la fiecare imagine cine poate s-o vada.
http://i.imgur.com/iz6Ck.png
Albumul cu pozele de profil nu poti sa-l stergi, dar, cum ziceam, poti pune la fiecare sa vezi doar tu. Pentru only me apare un lacat.
Ai inteles?
Da, dar la fiecare poza care o selectez cum vreau sa apara in josul albumului tot steau imi apare, daca poza e publica o pot vedea toti de pe facebook(prieteni sau nu) sau atunci cand cauta o persoana, poate da peste profilul meu? Mentionez ca contul meu e doar pentru mine, daca pun poza ceilalti vad doar poza sau si profilul?
Asa apare la album, dar la imagine apare public, prieteni, sau doar eu. Da, daca e publica, o vad toti, in sensul ca pot da click pe ea, daca nu e publica, iti vad imaginea de la profil, dar nu pot sa dea click pe ea, sa o mareasca, sau sa dea share.
"daca pun poza ceilalti vad doar poza sau si profilul?" nu inteleg. Prin "profil" te referi la informatii/date despre tine? Daca da, le poti pune "only me".