TPU, ca de altfel toate celelalte site-uri cât de cât cunoscute (youtube, trilulilu, neogen, hi5, facebook, yahoo, ş. a. m. d), sunt site-uri care nu cer absolut niciun ban pentru utilizarea lor. Totul e gratis, nu-ţi fă probleme. Iar aici nu vreau să mă leg numai de TPU, ci de absolut tot ceea ce vei face pe net. Dacă se va întâ'mpla vreodată să dai de un site care nu oferă găzduire mocca, acest lucru va fi precizat, şi va trebui să completezi un formular cu numele, numere de cont, etc, sunt chestii clare şi concise, unde dacă te trezeşti vreodată intrat, dai frumos "back" şi gata.
O zi frumoasă!
Salut! Pentru a-ți face cont pe TPU nu trebuie să plătești. Dacă vrei să-ți creezi un cont, ai în stânga paginii o căsuță albastră cu E-mail și parolă. Dedesubt, tot în aceeași căsuță, ai opțiunile „Am uitat parola" și „Nu am cont". Apeși pe „Nu am cont" și îți creezi unul gratis. Apoi poți să-mi trimiți un mesaj privat, iar eu îți voi explica tot aici pe site: despre useri, funde, reguli etc. Sub imaginea mea de profil ai opțiunea „Trimite un mesaj". Succes"
Salut! Pentru a-ți face cont pe TPU nu trebuie să plătești. Dacă vrei să-ți creezi un cont, ai în stânga paginii o căsuță albastră cu E-mail și parolă. Dedesubt, tot în aceeași căsuță, ai opțiunile „Am uitat parola" și „Nu am cont". Apeși pe „Nu am cont" și îți creezi unul gratis. Apoi poți să-mi trimiți un mesaj privat, iar eu îți voi explica tot aici pe site: despre useri, funde, reguli etc. Sub imaginea mea de profil ai opțiunea „Trimite un mesaj". Succes!
Navigarea pe site-ul Toti Pentru Unu este complet gratuita! Telul TPU este sa ofere utilizatorilor sai un spatiu unde sa se simta liberi sa discute despre chestiuni care ii preocupa si sa isi ofere sprijin reciproc, fara a pretinde recompense materiale pentru aceasta.
totul este absolut gratuit.deci iti poti face cont si nu platesti nimic...
erdeyu întreabă: