| chiftelutacrocanta a întrebat:

Daca zece oameni stau si plang la o inmormantare iar eu dansez de fericire langa un copac,e ceva rau? Cine spune ca la o inmormantare trebuie sa plangi neaparat sau sa stai serios? Lumea imi zice mie ce e bine si ce e rau si eu trebuie sa cred in ei? Adica cine zice ca a dormi in fata usii pe scari e ceva rau daca eu asta simt? Poate vreau sa privesc luna si sa ma joc cu pisicile. Daca trece un trecator si ma vede pe scari ce zice, ca e ceva rau asta? De ce trebuie noi oamenii sa ne comportam toti la fel, de ce ar fi masa pentru mancat si scarile pentru urcat si patul pentru dormit? Traim o viata respectand aceste reguli si ce realizam? De ce lumea isi imita obiceiurile?

3 răspunsuri:
| 393Dan a răspuns:

Treaba cu inmormantarea tine de respect, nu neaparat de libertate. Respect fata de cel decedat si de cei care s-au adunat la inmormantare, de preot.
Ce tine de restul, m-a facut sa-mi aduc aminte de ce profesoara mea preferata o data ne-a spus "Nu exista căi gresite, doar căi diferite".

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Vreau sa stiu cum te-ai comporta cand ti-ar muri cineva drag si alaturi unii ar pune muzica la maxim?

| nugasescusernameliber a răspuns:

Nu spune nimeni ca trebuie sa fim la fel. Insa poti fi unicat, original, fara sa-i deranjezi pe altii. Anumite reguli tin si de bunul simt si educatie, fiindca am evoluat, nu mai suntem salbatici.