| Cjay a întrebat:

Damn... dupa atata timp inca exista TPU!
Cine este la fel de vechi ca mine pe acest site?

16 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cred ca sunt ceva mai vechi, activez din 13 mai 2010.

| Cjay explică (pentru Ioandelasal):

Yes, You are! xD

| Cjay explică:

Ma bucur ca ati raspuns asa de multi la intrebare, insa sper ca nu a deranjat cu aceasta intrebare de cum am revenit pe aceasta faina comunitate, chiar daca stiu ca am incalcat cateva reguli.
Imi cer scuze daca am deranjat adminul sau ceilalti utilizatori, dar eram foarte entuziasmat! big grin

| Simpatic a răspuns:

Si eu sunt vechi pe aici, dar nu conteaza vechimea ci conteaza istetimeawinking laughing

| Catrice a răspuns:

Si eu care credeam ca ai mai multe șanse să-l găsești pe Nemo decât useri vechi...

| Alverto a răspuns:

Nu ai mai intrat decând?

| Alverto a răspuns (pentru Alverto):

De când*

| Cjay explică (pentru Alverto):

Din 2010!
Ma bucur ca am revenit!

| Alverto a răspuns (pentru Cjay):

Aa ok
Mă întrebam acum ceva timp ce s-a întâmplat cu userii inactivi, deci ce ai făcut anii astia?

| Cjay explică (pentru Alverto):

Pff, foarte multe!
As putea scrie niste carti despre asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am gasit eu site cu multi ani in urma cand cautam tot felul de informatii pe internet, d-abia acum am ajuns sa-mi scriu "tampeniile" pe aici. Nu-s sociabila de fel, dar acum am o perioada urata, de la care incerc sa imi distrag atentia.
Cand eram intre straini aveam problema ca nu stiam cum sa folosesc cuvintele in engleza, si cand am venit pe site asta, citeam in engleza si romana foloseste expresii diferite. rolling on the floor Nu ma pricep la traduceri.

| Cjay explică (pentru anonim_4396):

Nici eu nu eram sociabil de fel!
Ma bucur mult ca inca esti aici si incerci sa fii sociabila!
Ma bucur tare sa vad ca raspunde atat de multa lume!
PS:TPU e un site care chiar merita, sper ca au reusit sa primeasca si o monetizare pentru munca depusa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lumea aici e mai cumsecade decat pe forumul Softpedia, ala e forum condus de tampiti.