Adica atatia oameni sunt prosti dar tu esti destept? Cred ca e invers! Mai intereseaza-te de ce, apoi sa vorbesti! Unii se imbolnavesc rau de la al doilea vaccin de acea lumea nu il vrea, sunt cazuri in care cativa batrani au si murit imediat dupa al 2-lea vaccin! Ti-o spun eu, ca stiu ca oricum nu ai fi cautat sa afli, asa in viitor poate nu te vei mai caca pe gura
Dar de cipuri ce zici?
Cipuri? Am auzit de aberatia asta dar de cipuri vorbesc doar analfabetii care habar nu au pe ce lume traiesc...
=]]
Apropo,nu degeaba zic ca sunt cretini. Daca le vezi comentariile o sa intelegi. Daca aduceau argumente reale poate ii credeam
La tehnologia asta vom ajunge cand fiecare va avea robotul sau si va munci in locul lui, noi doar vom sta acasa si vom astepta salariul
Stiu, am intalnit cativa personal si abia i-am putut convige ca cipurile sunt doar aberatii...
Zic nu mai aberatii religioase. Nu stiam ca religia este impotriva vaccinarii. Bine, de BOR stiu=]]]
Si eu sunt crestin de religie catolica dar preotii catolici nici nu pomenesc de asa ceva dar sa mai fie si impotriva...
Mai bine decat sa zica prostii, eu sunt ortodox.
Este din cauza religiosilor fanatici care nu știu o boaba de stiinta biologica si chimica.
Pai da, vezi nu mai comentarii cu Dumnezeu si bla bla bla. Eu nu am vazut in biblie ca Dumnezeu este impotriva medicinei dar nu ai ce sa le ceri.
Dumnezeu in biblie chiar iti spune sa ai grija de sanatatea ta! Nu stiu ca eu nu am vazut de astea aici...
Pai da, astia zic de Dumnezeu cand nici nu stiu ce a zis.
Adevarat dar Dumnezeu asta porunceste sa fie omorati ateii si curiosii. Evolutia se produce datorita curiozitatii. Omul a fost curios sa stie pe ce lume traieste si asa exista stiintele de astazi. Deci medicina, matematica, chimia, astronomia si multe alte stiinte n.ar fi existat daca omul n.ar fi fost curios, si totusi curiozitatea a fost poruncita cu moartea de catre acest zeu fals.
Ce parere ai despre asta?
Multi nebuni chiar au facut aceste lucruri...
Aceste lucruri sunt demne de un terorist.
Meme10Meme întreabă: