| Sawarekh a întrebat:

Dar de ce va place sa purtati barba mare?

Fratimiu de 1 an de zile isi lasa barba, creste din ce in ce mai mare, arata din ce in ce mai urat si batran, oamenii i-au dat 30 de ani si el are abia 22 de ani, lui îi place enorm...

Efectiv barba te face sa pari batran si neingrijit, vad foarte multi barbati pe care nu-i avantajeaza absolut deloc, desi ei se simt ''cineva'' cand au barba. De ce?

34 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O prostie in capu lor, barba e semn de om neingrijit, la unii le sta bine cu putina barba dar nu mare

| Sawarekh explică (pentru mgtow):

Exact, este scarbos chiar, parca ascunzi ceva, parca arata cati barbati nu au incredere in ei si isi lasa barba special sa para mai duri, mie asa imi inspira.

| mgtow a răspuns (pentru Sawarekh):

Mai degraba par boschetari laughing

| Sawarekh explică (pentru mgtow):

Sunt scarbosi, nu vreau sa ma gandesc ce se poate ascunde pe acololaughing

| sierra1 a răspuns:

Indiferent ce-ar spune alții, răspunsul e in cuvântul cheie "modă"

| OldSoul a răspuns:

Pai nu trebuie sa-l placi tu, X, sau Y.
Daca lui ii place barba si ii pare ca arata bine, asta e tot ce conteaza.
Cat timp barba ii ofera lui incredere de sine, asta e tot ce conteaza.
Daca e asa cum zici tu, o sa-si dea si el seama la un moment dat.

| Sawarekh explică (pentru OldSoul):

Sti ce cred eu despre oamenii care au barba? cred ca nu le place ceva la ei, si vor sa isi uprgadeze fata cumva, eu cred ca e ceva fals barba atata timp cat nu esti un lider, cat nu esti o persoana importanta, sa exprime intr-adevar ceva masculin...Dar asa orice terminat isi lasa barba, mi se pare amuzant si trist.
Cat despre fratimiu, cred ca se va maturiza, dar va trebuii sa mai treaca 1-2 ani, in orice caz mi se pare amuzant sa vad un barbat cu barba ( ca se sperie de un gandac ) cum facuse un amic, arata ca un viking, asa dur, si cand a vazut un gandac pe strada a tipat laughing

| LonelyGuy07 a răspuns (pentru Sawarekh):

Fi fericita aia care le cresc barba destul de repede cica foot ca masinile de cusut, bengos frateto, e boschetar ca noi din ce zici pe aici big grin misto

| OldSoul a răspuns (pentru Sawarekh):

Dupa cum am spus, e mai putin important ceea ce crezi tu, sau ceea ce crede lumea.
Si asta e valabil in general, nu doar la barba.
Vorba aia, daca te iei dupa ce crede lumea, nu mai iesi din casa laughing

Cat despre afirmatia "cred ca nu le place ceva la ei, si vor sa isi uprgadeze fata cumva", pai si tie cand nu-ti place fata ta, te duci si te tunzi nu? Sau iti aranjezi parullaughing Ce e in neregula in asta?
Ba din contra, daca e sa o luam pe de alta parte, barba creste de la sine, deci cumva, de vreme ce tu nu ti-ai lasat barba, inseamna ca tie nu-ti place de fata ta in forma "naturala", deci cumva, tu esti cel caruia nu-i place ceva la el, nu frate-tu.

| Sawarekh explică (pentru OldSoul):

Stai linistita/a eu arat bine, nu am vreo problema cu asta. nu imi las barba fiindca mi se pare scarbos, atat tot.
Si fratimiu arata ca un boschetar, iti arat o poza daca esti curios/curioasa.

| Emma30555 a răspuns:

Mie imi plac barbatii cu barba, deci depinde de gusturi. Nu trebuie sa fie prea mare sau neingrijita dar daca le sta bine merge oricum ar fi. Au un aer mai rebel, mai de rock star. Nu mi plac barbatii la 4 ace, au un stil plictisitor.

| mi25 a răspuns:

Cine ti-a spus ca-mi place sa port barba? laughing

Răspuns utilizator avertizat
| nukeyly a răspuns:

O barba fresh te face mai impunator, e de la om la om depinde de rotitele personale, o barba cnc poate taia orice situatie chiar si fier beton de 30mm.

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns:

Și eu am barbă -_-

| Sawarekh explică (pentru ElExistaElAudeElVedeElStie):

Ce te-a determinat sa faci asta?

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns (pentru Sawarekh):

Nu știu deodată nu mai mai Berberit și am vazut că-mi creste barbă -_- și am lăsat așa -_- am și coșuri pe față 3 pe frunte am și riduri

Ba chiar mi-am lăsa și mustața stai sa vezi
-_-

Https://ibb.co/GkBQygt -_- eu sunt mi-am făcut somgur poza acolo ma uita la o poză care am pus-o pe perte nu pot să-ți arăt poza este inima mea acolo O_OAA

Sincer, in caz ca tu esti acela, nu te avantajeaza deloc..in caz ca nu e cu photoshop pusa, radeti mustata aceea, fiindca efectiv e in plus

-_- ești orb?

Este mustața mea -_- Adevărată

Uita-te și la poza de profil sa vezi ca este mustața mea Adevărat-_-

Adica?

Pai tu zici ca este Photoshop -_- cum sa facă asa ceva? Este mustața mea Adevărată frate
-_-

Am inteles ca esti troll, nu mai spama ca te blochez!

-_- bine așa să fie

Invidioși pe mustața mea.

| LonelyGuy07 a răspuns:

Eu am lasat-o de o luna o mai las 3-4 chiar daca arat a boschetar, am barba zici ca e sarma si oricum se rupe aparatul de ras in ea laughing dar imi place cum arat e fain, atata timp cat te speli si nu mirosi a **** totul e bine

| Deliadorut a răspuns:

Nu neaparat te face mai bătrân. Dacă o îngrijești si ii dai o forma te face sa arați mai atrăgător!

| Sawarekh explică (pentru Deliadorut):

Dar daca nu iti sta bine de ce sa atragi oamenii? scopul nu este sa te faci mai atragator dar in acelasi timp sa arati si bine? eu asa vad lucrurile.

| Deliadorut a răspuns (pentru Sawarekh):

Dacă tie nu îți place asta nu înseamnă ca nici lui nu trebuie săi placa! De exemplul iubitul meu nu poarta haine gen tricou si cămașă cu mâneca lunga blugi largi cu șoseta ridicată. El este mai pe clasic deși mie Mi-ar plăcea sa se poarte așa dar dacă lui nu-i place!? Important este sa ne placa noua nu celor din jur trăim pentru noi nu pentru ei.

| Sawarekh explică (pentru Deliadorut):

Stai stai, ca nu-mi place cum îi sta e una, dar sa nu iti stea bine, e alta. Eu sunt artist si sunt foarte atent la detalii, plus ca il cunosc pe fratimiu de mic, evident. Si îi sta mult mai nasol cu barba.