anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Din pacate nu am o familie, parintii au pierit de mult si chiar nu are cine sa ma invete lucruri in aceasta viata. Si situl acesta oricine are dreptul la opinie nu inteleg de ce crede lumea ca fac misto? Nu fac...

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fiindca ai dat dovada ca nu-ti pasa de sfaturile noastre.

Ti s-au dat sfaturi foarte bune si tu contui sa le ignori si continui sa pui aceeasi intrebarea la nesfarsit.

Ti s-a spus clar sa mergi la politie sa faci RECLAMATIE si tu ne iei in bataie de joc sfaturile, de aceea unii au ajuns sa-ti raspunda in acelasi mod cu care ne tratezi tu aici.

https://www.tpu.ro/utilizator/abtwqs/intrebari/

| dullcat a răspuns:

Poate pentru ca tot pui intrebari si nu prea raspunzi inapoi.De obicei lumea isi scrie aici povestea intr-o singura postare, eventual una mai lunga, ca sa se poata intelege situatia cat mai bine.Plus, ai primit deja sfaturi si nu pare ca te vei folosi de nicio informatie.Ce varsta ai? Poti scrie aici diverse situatii si vei primi indrumare.Sunt multi care scriu la misto pe aici si daca nu oferi detalii nici nu vei putea primi un raspuns pertinent.Imi pare rau ca ai ramas singura pe lume, insa trebuie sa faci si tu un efort daca doresti sa iti rezolvi problemele si sa ajungi pe drumul cel bun.

| relian a răspuns:

Pune mina si invata sa te exprimi, esti cam pe dinafara la capitolul asta laughing Vorbesti sau scrii, de parca ai fi Ioda, ala din filmul ala SF Star Wars, dao la jalea de treaba.Esti catastrofica, acu inteleg de ce toti iubiti se plictisesc si pleaca laughing

| carevaescu a răspuns:

Bună Angela. Îmi pare rău să aud că treci printr o perioadă grea. Nu toți cei de pe acest site te vor lua la mișto, și mulți dintre noi vor incerca să te ajute. Așa că întreabă orice ai nevoie să afli, iar dintre răspunsurile primite, ignoră cele care nu ți se par folositoare. Mai important
, nu pune nimic la suflet. happy

| ValentinMihai78 a răspuns:

Pentru că nu ești crezută, pentru că lumea este superficială, dar mai ales pentru că pe rețelele sociale, mulți aleg anonimatul și ceea ce nu pot face, vorbi în lumea reală, o fac virtual!
De fapt, dacă citești ceea ce scriu unii le vezi frustrarea din viața reală, le vezi îmbuimbarea, misoginismul, analfabetismul, incultura, incapacitatea de a accepta un dialog, o critică. Ei se consideră atotștiutori, ce scriu ei e lege, înjură ca la ușa cortului și mai grav este că tot ei de administratori sunt crezuți dacă reclamă, iar pe ei dacă îi reclami administratorul tot pe tine te ceartă, te blochează etc.
Vom ajunge să fim conduși de ChatGPT, de profil AI, administratori AI, pe scurt vom deveni o lume dependentă de AI!

| SydneyFunnelWeb a răspuns:

Probabil că felul în care pui problema aici pe site lasă loc de prea multe interpretări.
Uite, chiar și postarea asta a ta începe ca o continuare a unei discuții pe care deja am avut-o iar noi știm toți despre ce este vorba.

| Gigiduru007 a răspuns:

Si cu ce vrei sa te ajutam, ingeras? Spune lu' nenea Gigi.