| Meme10Meme a întrebat:

Dar mereu mi-am pus intrebarea asta, astia care fac testele genetice pe oameni sunt retardati? Adica, am vazut ca aia de la Davila au facut un test genetic pe 714 romani din toate judetele tarii... Si acel test arata ca transilvanenii sunt mai inruditi cu ungurii si cu austriecii decat cu muntenii si cu moldovenii. Este clar ca este o aberatie. De ce faci test genetic pe nici 1000 de oameni? Daca vrei sa-ti reiasa clar ADN-ul unui popor trebuie sa faci aceste teste pe toti cetatenii, nu pe 700... Cel mai probabil transilvanenii pe care au facut aia testul erau unguri sau semi-unguri.

7 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Este clar ca este o aberatie.
De unde rezultă pentru tine această claritate? Din puțul gândirii?
Ce e aia semi-unguri? Tu nu ești cumva semi-român?

| Meme10Meme explică (pentru sadrian46):

Adica om care este jumatate ungur, jumatate roman. Este la mintea cocosului ca este o tampenie acest test genetic. E o prostie sa se faca un test genetic pe nici 1000 de oameni.

| sadrian46 a răspuns (pentru Meme10Meme):

Ce înseamn să fii jumătate de? Se manifestă asta în ADN?

| Meme10Meme explică (pentru sadrian46):

Aoleo,dar nimic nu intelegi... Sa zicem ca tu ai o mama romanca si un tata ungur, deci esti jumatate ungur, jumatate roman. E greu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Testele Adn sunt orientative, iar oamenii de pe toata planeta sunt inter-mixati. Insa exista si repere geografice ca mari sau munti Iar Carpatii sunt munti ce despart populatia de la est la vest. Pe cand de la Transilvania la vest nu mai sunt munti sau alte repere geografice care sa desparta populatia.

| Meme10Meme explică (pentru anonim_4396):

Da,sunt orientative, dar nu trebuie sa te iei dupa ele. Se vede clar ca este total fals faptul ca transilvanenii sunt mai inruditi cu ungurii decat cu romanii. Au testat niste unguri si asa au tras aceasta concluzie. Cu astfel de teste nu e de joaca, trebuie sa faci acest test la toata populatia. La sondaje mai zici, dar la astea nu.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Meme10Meme):

In secolul 21 Nu mai exista etnii distincte decat pe insule sau in comunitatiile religioase izolate. Toti europenii au 3-4 radacini etnice 1Germanici - 2Celti (care is inruditi), 3 Slavi, Si 4.grupuri mixe mai reduse la numar : Ca Sud-Europeni, Turci, Finno-Ugrici, Baltici, mixuri in zonele de periferie. Si repet ce am scris sus Barierele geografice fac diferenta nu granitele tariilor. Adica Ollandezii, Belgienii nu sunt tot Germani?
Deci statistica spusa de tine mai sus orientativ este rationala.
Mennonites - https://youtu.be/Pt_XU4W4DBA