La intrebarea cu disparitia personajelor nu am raspuns, dar...
Stiu ca pare cam aiurea chestia cu imbatranitul. Adica, ar trebui sa fie mosi si babe sau aproape. E cam trasa de par situatia.
De copilarit au copilarit sigur, nu s-au trezit la 20 de ani pentru ca Raj a schimbat copii (asta e alta poveste) pentru ca Sindoora a aflat ca acel copil va fi un pericol.
Chiar nu stiu ce ar putea face, fix la fel nu sunt personajele pentru ca Divya, cand visa faza cu urmarirea lor de catre Sindura cu masina, spunea ca samana cu Sindoora, si daca stai mai atent si te uiti la personaje, o oarecare schimbare este, nu una de 20 de ani dar...
Mie imi place, cu distributia nu am nici o problema, dar filmarea, adica modul lasa de dorit. In total, jumatate de film cuprinde numai fazele in care arata expresiile de pe chip, si urasc apropierea aceea.
Conceptul e dragut, nu l'am mai intalnit pana acum, si admir originalitatea.
Seria nu sa prelungit foarte tare, presupun ca au fost idei de moment.
Da, intr-adevar personajele sau schimbat iar serialul incepe sa fie "tras de par", in curand va aparea un alt personaj, mama care la crescut pe Bharat, Karuna. Curand va reaparea si Sindura, aceasta il va influenta pe Bahrat sa fie impotriva lui Amar si sa-i dea afara din casa.