Studentii care termina facultatea, fac master, sau se angajeaza.
Unii nu "se angajeaza", ci isi schimba contractul intr-unul cu norma intreaga si pozitie mai buna (adica lucrau deja din timpul facultatii).
Legat de viitor... Baga-te intr-o companie mare.
Firmele mici au conditii naspa, inclusiv daca e vorba despre propria firma.
Viata buna o duci cand esti angajat in ceva ce se termina cu S.A.
Maine vad de o firma gen unde pui componente pe placi electronice -2500 salar net
Succes!
E o firma de recrutare depun maine cv apoi ma suna ei, multumesc
Depinde de facultate, daca faci medicina sunt locuri la privat inca.
Daca faci programare iar sunt locuri in IT.
In rest mda, e cam problema.
Nu sunt, dupa cum aratat in alte intrebari nu sunt locuri de munca in domeniul IT dar se promoveaza sa urmezi un curs sau o facutate https://www.olx.ro/......-de-munca/
Vezi ca sunt multi care termina medicina si apoi sunt someri pentru ca la rezidentiat nu sunt scoase locuri destule deci cei cu note mai mici, chiar daca sunt note de trecere, nu vor prinde post si vor trebui sa mai dea si la anul. Deci nici medicina nu e o facultate care iti asigura un post
Doar ANI *( Academia Nationala de Informații ) de băieți " cu ochii albaștri " are România nevoie * ( Se-c#r-isti ) -ochiu și timpanu
Studentii si-au pierdut speranta, si isi doresc doar sa plece din tara, deoarece 80% din noi am inceput aceasta facultate din pasiune, nu doar pentru bani iar situatia e descurajatoare.
Cum sa te angajezi daca nu sunt locuri de munca -dupa cum am demonstrat sau cere iti cere experienta
Pai atunci de ce ai mai făcut facultatea respectiva
Esti troll nu ai ce face, ce intrebari tampite
In primul rand hai sa analizam si nevoile noastre, am avut mai multe conturi pe aici is de muuulti ani pe TPU, Te stiu - U esti genu de tip singuratic, cred ca te-ai impacat cu ideea ca nu vei avea prietena/familie niciodata. Si eu sunt la fel
Dar de lucrii si joburi necalificate gen depozit sau productie, confectii fabrici si stii sa aduni banii te poti descurca numai bine, inclusiv cu salariu minim de Romania de 2500 lei.
Daca crezi sau nu eu din salariul minim de Romania in decursul aniilor am strans mii de euro cu care mi-am cumparat garsoniera aka la Romania. Am fost prin strainatate unde de asemenea ca necalificat luam 10.000 pe luna, hai ca din aia mai plateam o chirie dar economiseam 5000lei lunar pe usor
Acu vb despre noi astia mai economici, deindata ce n-ai ambitii sa impresionezi fete si n-ai vicii sa fii drogat, aparate etc. Pe ce poti cheltuii banii. Mancarea nu e asa scumpa, facturi- cati poti sa consumi.
De unde știi tu că nu voi avea eu niciodată o soție și doi copii? Te pomeni că ești vreun Dumnezeu de care nu știm,întrebarea e despre studenți nu despre femei,familie,copii,banii, case, eu vb de tineri pentru că mă preocupă viitorul lor, de asta am pus întrebarea, cât despre singurătate eu nu sunt singur sunt înconjurat de cei care le iubesc real și la distanta
Daca n-ai avut relatie la varsta asta, e foarte improbabil sa ai nevasta si copii de acum incolo. Is un pic mai tanar ca tine si nici eu n-am avut relatie doar asa ceva prietena pe beneficii dar si asa am realizat ca poate nici nu as vrea sa am relatie normala.
Dupa un timp ne invatam cu singuratatea
Pentru tineri e treaba lor cum se descurca cu banii, dar deindata ce ii vezi in oras ca cheltuie cu 2 maini sigur au venituri, ajutoade de undeva
Iar pentru astia ca noi mai maturi 30+ si singuri deindata ce nu trebuie sa spargi pe fite nu e prea greu sa te descurci financiar pentru strictul necesar o viata decenta.
Nu iti cauti de munca in IT pe OLX ci mai degraba daca esti necalificat/slab calificat. Exista Ejobs si Bestjobs. Insa in perioada asta, intr-adevar, sunt mai putine locuri de munca in IT pentru ca multi dau afara.
OAO-OriceAnuntOnline - www.oriceanuntonline.ro
Postează anunțul tău pe www.oriceanuntonline.ro – rapid, simplu, gratuit! Ai oferte speciale? Promovează-le la cele mai bune prețuri. De la vânzări și imobiliare, la locuri de muncă și servicii – găsești tot ce ai nevoie pe platforma noastră. Nu pierde timpul, postează acum și fă-ți anunțul văzut!