1. Te nasti cu o superba carapace invizibila pentru altii
2.De cate ori te simti amenintat ai unde sa te ascunzi si sa iesi cand furtuna a trecut
3.Esti un bun sfatuitor si esti cautat pentru asta
4.Ai o intuitie uriasa. Direct proportionala cu lasitatea de care dai dovada mai mereu
5.Adori apa(eu sunt exceptia)
6.Ai o imaginatie ceva mai dezvoltata
7.Nativii acestei zodii nu prea le au cu stiintele exacte. Din nou eu sunt cel mai bun exemplu
8. Ziua ta e vara, poti sa ti-o faci la strand
9.Esti mereu in cautare.Cauti ceva sau pe cineva de cand te stii
10.Esti rac si te mandresti cu asta
Cel mai importat motiv zic eu e că te-ai născut în zodia aia. Restul poţi citi aici http://horoscop.ele.ro/Calitatile-si-defectele-zodiei-Rac_--a12997.html. Baftă!
10 motive pentru a fi zodia rac? Esti sigura ca te-ai exprimat corect? Ca doar nu noi ne alegem zodia sau perioada in care ne nastem, deci singurul motiv este acela ca parintii te-au facut cu noua luni inainte de perioada 22 iunie - 22 iulie.
Iar daca te referi la "avantaje", eu una nu cred in aceste lucruri pentru ca toti suntem diferiti, indiferent de perioada anului in care ne-am nascut. Se stie ca taurul si berbecul sunt impunatori, le place sa domine, dar acestea sunt doar mituri. Comportamentul nostru depinde doar de educatia pe care am primit-o, de persoanele cu care am comunicat pe timpul copilariei si cei ce au avut o influenta asupra noastra.
1. Pentru ca demonstrezi ca iubirea adevarata exista.
2. Pentru ca ai un simt al umorului aparte (eu eu eu ).
3. Pentru ca esti ambitios.
4. Pentru ca esti destept, original, etc.
5. Pentru ca vei fi considerat un om special (in sensul bun al cuvantului.)
6. Pentru ca esti romantic/a
7. Pentru ca nu iti amintesti visele, dar nu-i nimic, visezi si cu ochii deschisi
8. Pentru ca ai multi prieteni.
9. Pentru ca ce faci/spui/gandesti faci cu inima si suflet.
10. Pentru ca esti cea mai speciala zodie din tot zodiacul.
PS: Si eu sunt rac deci nu zic de pe siteuri sau alte surse!
senstein întreabă:
ChocaholicBi întreabă: