Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
-->Psihologul mi-a spus ca sunt nebuna, vocile din cap insa imi spun ca nu este adevarat.
-->Ai Bani!?… Hai la bere … N-ai bani!? … Du-te vere!
-->O gãinã avea 2 picioare in special stângul...
-->Cine rade la urma inseamna ca nu a inteles gluma
-->Consumul execesiv de fasole dauneaza grav sanatatii …. altora!
-->Se tin fetele de mine parca`si fi actor din filme!
-->Bate si ti se va deschide… proces penal!
-->Dragi colegi nu pot veni la scoala in weekend si in zilele care se termina
Eu iubesc femeile… Dintr-o femeie am iesit si ma intorc in mai multe !
cu
Daca iti iubesti meseria inseamna ca nu ai muncit niciodata!
Toata lumea are nevoie sa creada in ceva. Eu cred ca voi mai bea o bere!
Noaptea am cosmaruri pentru ca dorm cu tine in pat!
Du-te lent si vino tare pentru mine n-ai valoare!
Ofer cucu salbatic de preerie. oferta limitata
Pierdut tractor
Caut tanar sa intoarca partiturile unei pianiste
Poimaine se implinesc 2 zile de cand nu ma fumez
Ma tot uit la prezentari de moda dar niciodata nu vad pe strada asa ceva…
Mi-am luat oglinda sa imi vad avatar.
Cant la harpa
Nicaieri nu-i ca acasa dar mai bine-i la HOTEL.
Mersul la biserica nu te face credincios, asa cum statul intr-un garaj nu te face masina…
Fac baitza cu ratustele.
Plecat sa fac planuri
Sufar de sindromul ladp/nft" (nu cred ca ati vrea sa stiti ce inseamna, eu am aflat si m-a pufnit rasul)
E tare si cand unul apare ONLINE dar isi seteaza la status mesajul "invisible to everyone"!
Invisible. only stupid people can see me
There are two rules for success in life: 1. don’t tell people everything you know
Sunt cam ametit…bautura da-o dracu
Te superi daca te plagiez? sau trebuie sa cer dreptul de autor
Maine va invit pe toti la restaurantul Trei iepurasi! si lumea intreba : da unde e si asta ? )))
Nu`mi da`ti sfaturi stiu sa gresesc si singura
Funditaa? pls.
El m-a făcut să sufăr odată, şi-ncodată, iar acum viaţa mea este una terminată.
El este al meu. Bitch, pentru el nu însemni nici măcar un leu.
Atunci când într-adevăr contezi pentru cineva, acea persoana îşi va face timp pentru tine mereu, fără minciuni, scuze si promisiuni.
Poţi să spui că iubeşti o persoană după ce îi cunoşti fiecare faptă rea, fiecare secret şi încă găseşti un motiv pentru a fi împreună.
¤ Îmi place când mă strânge în braţe şi îmi spune "Te iubesc mult micuţa mea " ♥
¤ Mi-e bine şi singură cum sunt acum decât să am pe cineva care vrea doar să se joace cu viaţa mea.
¤ Chiar dacă nu mai suntem împreună, în fiecare noapte înainte să adorm mă gândesc la momentele frumoase pe care le-am petrecut împreună ♥
¤ E aşa de greu să laşi puţin orgoliu la o parte? Să te duci la el şi să îi zici că îl iubeşti cu adevărat frate.
¤ Nu regret clipa în care te-am cunoscut, regret clipa în care m-am îndrăgostit de tine :d
# Şi încă te mai iubesc... poate cu asta greşesc!
¤ Mulţi îmi spun să învăţ să preţuiesc ce am... dar problema e că nu am nimic
¤ Ştii acum chiar mă doare, când îmi spui că pentru tine nu mai exist de mult
¤ E adevărat că sufăr dar să ştii că o fac pentru că încă te mai iubesc
¤ Şi da... Da! Mă simt ca într-o închisoare, dar e cea a viselor din care nu pot ieşi doar cu speranţa că acele vise se vor îndeplini cândva
Si pe mine m`ai pierdut scumpa mea;-*, Sa nu. ndraznesti vreodata sa spui ca ai fost prietena mea!
Ai avut langa tine, o prietena care iti vroia bine si care te ajuta in toate. Imediat cum te`ai vazut cu el, ai lasat totul deoparte!
Ti'ai lasat toti prietenii, sperand sa.ti fie bine. Acum suferi din iubire, si stii ca nimeni nu'i cu tine;-j.
♫.E mult mai usor sa transformi prietenia in dragoste decat dragostea in prietenie...♥
♥ Iubesti pe cineva atunci cand ai ajuns sa-i dai ceea ce ai mai bun si hotarasti sa i te dai pe tine insuti... ♥
Nu trebuie sa iubesti pe cineva dupa cum arata, trebuie sa iubesti aceea persoana care a stat alaturi de tine si la bine si la rau... ♥
Esti inca tanar, ai un viitor mare in fata! Invata sa ai incredere, nu totul e trist in viata! ♥
Sunt prea puternica pentru a fi doborata si imi doresc prea multe de la viataa ca sa ma pot opri acum! ♥
Indiferenta mea, te va lovi puternic in piept. Atunci iti vei da seama ca nu mai pot sa te mai iert... ♥
Am obtinut ce`am vrut, am luptat pentru ce`mi doream si am ales doar ce iubeam ♥!
Dintr-o greseala ai aparut in viata mea, si tot ca o greseala ai iesit din ea
Candva o sa intelegi de ce-am plecat..in urma cand m-am uitat mi-am dat seama ca tu deja mai uitat.
Vorbesc cu tine, nu m-auzi ce zic..ma ranesti,ma faci sa plec iar dupa tot tu regreti.
Ochii lui m`au vrajit din prima clipa,m`au facut sa-l iubesc si de atunci nu mai pot sa-l inlocuiesc.
Inca mai am cateva amintiri ce nu le pot uita,o poza cu noi prin sertar aruncata, de tine uitata.
Nu stiu ce sa cred, ma iubesti sau ma urasti
Sa fii copil mereu, pentru ca sufletul tau e mai curat decat al meu ♥!
Poate ca da am gresit, dar nu am sa uit ca si tu ai facut la fel..si intentionat ma raneai .
Melodia de la tine inca imi suna in minte as vrea sa o scot dar nu pot ea e antidotu`
Maine poate vei veni din nou dar nu am sa privesc in urma ta..cu durerea`n suflet voi pleca prima!
Sau bagat intre noi prea multi prieteni de rahat.
O ultima intrebare : Vrei sa fim iar impreuna? :X
Chiar nu te mai suport x(. Prietenia noastra nu mi.a adus nimica bun. Mai mult ai profitat de bunatatea mea si m-ai bagat in belele. Ti-am permis prea multe.
Te gandesti la fosta iubita Si cand zici iubita inseamna c'ai iubit'o
Credeam ca ma iubesti, credeam ca te iubeam... un joc atat de simplu, dar azi nu te mai am, de-ar fi sa pasim in trecut, ce ar mai fi acum, ar fi un alt inceput, sau s-ar alege scrum.
A fost, este si va fi amintirea unui vis neimplinit.
» Să iubeşti pare a fi uşor, dar nu e întotdeauna aşa ♥.
Si cineva mi-a spus intr.o seara:O legatura rupta odata, nu se mai naste a 2-oara!
Greseala mea a fost ca nu am putut renunta la noi. ....atunci cand tu deja o facusei.
As fi renuntat la tot pentru tine! Tu ai renuntat la tot, dar si la mine. .
Nu, nu s-a terminat. Nici nu vreau să se termine. Am început să ţin prea mult la tine.
Cu impulsivitatea asta am avut foarte mult de pierdut. Dar asta sunt, aşa voi fi şi peste ani. Nu m-am schimbat în 15 ani de viaţă, nu mă schimb acum pentru oricine care apare în viaţa mea.
Sunt momente în viață, când ești mai împiedicată și mai aiurită, ca niciodată
"Nu poa’ să fie totul din mătase şi satin. De asta tot ce-i frumos durează al dracu’ de puţin."
Sunt genul de fată care râde de greşelile ei. Aşa că să nu te superi, dacă râd atunci când te văd.
Oi fii eu cum sunt, dar dacă mă enervează cineva la culme, uit de sentimente, uit de amintiri, uit de toate şi mă descarc.
Nu eşti primul` care pleacă Da` eşti primul` sincer care aş vrea ca într`o zi să se întoarcă ● Te iubesc ● ~
● E o poveste fără nume şi fără autor!
Iubirea`I diferită Mulţi n`o cunosc şi au impresia că o ştiu pe de`rost. :-J
M`am săturat de vorbe! Vreau fapte Nu poveşti
.
Si când îti spun să mă lasi în pace as vrea să nu o faci. Să lasi de o parte orgoliul tău si să mă strângi în brate.
Vreau o viata nouaa! Si de restuuu` caramele!
• Zambesc`! Nu regret`! Nu am gresit`.am iubit`! il iubesc:X si am simtit!`; x
:X`! [ Si cu toate astea stiu ca gresesc`Dar te iubesc la nebunie` Fara tine sunt un nimeni`` /
Şi inima mea de copil îndrăg0stit, va fi a ta pentru t0tdeauna `! // Te iubesc `! :-x`
Nu poţi nega că te iubeşte `. =p~ iar tu îl adori `! =p~ :-xxxx` |
Îţi place când te priveşte `! Îţi place la nebunie când bate apropouri că te iubeşte `…! :-xxxx`
Cineva te simte `…! Cineva te alege `…Şii te va înţelege `…! Mereu…cineva te aşteaptă `…! Cineva te iartă `…! Cineva te acceptă.aşa.`! :-xxxx`
:-xxx `! Să nu mă întrebi de ce lumea din jur nu mai e.`! În mintea mea. Acum trăieşti doar tu `! :-xxx ` =p~
Pt mine esti singuru lucru care conteaza.singurul lucru care ma mai tine in viata.:X
Cuvinte nu prea am `…! || Dar te am pe tinee `…! :-xxxx` ||Să ştii că te iubesc oricum,
> Fenomenal deloc' banal demential' chiar fataL ' original sh 'senzual Nu ' creZi k real?
Am incercat sa fiu cat mai buna pentru tine, Dar si'asa tie nu ti-a pasat de mine. Dar nu'i nimic acum s-a terminat, Tu ai fost cel care ne'a indepartat.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.145.57.187) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro