| deutzadia a întrebat:

Dati-mi niste statusuri distractive. Funda!:*

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ZuZuLiCii99 a răspuns:

Nu eşti unic în această lumehee hee Mai sunt mulţi ca tine :-J, Dar ca minehee hee Crede`mă că sunt puţine. :*

Ai grijăă d ea pentru că ea e doar odatăă smug si n`o s`o mai vezi NICIodatăă NICIodatăăbatting eyelashes

♥ Asta`s eu love struck Mereu in căutaree` de cevaa` nouu` day dreaming

♥ Îmi scade pulsuu` :-s îmi lipseshte adrenalinaa` day dreaming nu`s drogatăă da` trăiesc pe altăă` lumee` day dreaming love struck

Nu eşti primul` care pleacă Da` eşti primul` sincer care aş vrea ca într`o zi să se întoarcă ● Te iubesc ● ~ love struck

● E o poveste fără nume şi fără autor! love struck

Iubirea`I diferită Mulţi n`o cunosc şi au impresia că o ştiu pe de`rost. :-J

M`am săturat de vorbe! Vreau fapte love struck Nu poveştihee hee
.
Si când îti spun să mă lasi în pace as vrea să nu o faci. Să lasi de o parte orgoliul tău si să mă strângi în brate.

Vreau o viata nouaa! Si de restuuu` caramele!

• Zambesc`! Nu regret`! Nu am gresit`.am iubit`! il iubesc:X si am simtit!`; x

:X`! [ Si cu toate astea stiu ca gresesc`Dar te iubesc la nebunie` Fara tine sunt un nimeni`` /

Şi inima mea de copil îndrăg0stit, va fi a ta pentru t0tdeauna `! // Te iubesc `! :-x`

Nu poţi nega că te iubeşte `. =p~ iar tu îl adori `! =p~ :-xxxx` |

Îţi place când te priveşte `! Îţi place la nebunie când bate apropouri că te iubeşte `…! :-xxxx`

Cineva te simte `…! Cineva te alege `…Şii te va înţelege `…! Mereu…cineva te aşteaptă `…! Cineva te iartă `…! Cineva te acceptă.aşa.`! :-xxxx`

` te-am ales` p Tne` :-x` pentru ca` tuu` ` Erai Diferit` :]` ♡` Pt ca` :*` tu` Erai` ` Ceea` c mi-am dorit` ` ♡`. →` [ Te` iubesc` :-x` ]

:-xxx `! Să nu mă întrebi de ce lumea din jur nu mai e.`! În mintea mea. Acum trăieşti doar tu `! :-xxx ` =p~

Pt mine esti singuru lucru care conteaza.singurul lucru care ma mai tine in viata.:X

Cuvinte nu prea am `…! || Dar te am pe tinee `…! :-xxxx` ||Să ştii că te iubesc oricum,

> Fenomenal deloc' banal demential' chiar fataL ' original sh 'senzual Nu ' creZi k real?

Am incercat sa fiu cat mai buna pentru tine, Dar si'asa tie nu ti-a pasat de mine. Dar nu'i nimic acum s-a terminat, Tu ai fost cel care ne'a indepartat. oh go on