Eu asta le-as gasi ca niste descrieri minunate
http://www.latestngreatest.net/
dar mai poti pune un citat dint-ro carte ce ti-a placut foarte mult.
sau nimic:))
Bafta!
"BA" Fefy` ai zis descrieri, descrieri ti-am dat, chiar nu iti place niciuna?.
Uite aici poate aceste"descrieri " iti place
Exista sex fierbinte, sex repede, sex in grup, sex protejat, sex prin telefon, insa pentru persoane ca tine exista… masturbarea.
Intr-o zi iti vei pierde parul, dintii, banii si chiar memoria. Dar un lucru sigur nu-l vei pierde: corpul tau sexy, caci nu poti pierde ceva ce nu ai!
- Viata e ca hartia igienica: lunga si folositoare
- Prietene! aminteste-ti ca fara prostie nu ar fi intelepciune si fara uratenie nu ar frumusete… deci la urma urmei lumea are nevoie de tine.
- Eu vreau tripleti. Tu vrei gemeni. Te invit la mine, ca sa vedem cine castiga.
- Am fost arestata. Agentii m-au inchis pentru posesie de prea multa frumusete. Cautiunea poate fi platita doar de cineva urat. Asa ca grabeste-te!
Ce zici? nu mai zi ca si astea sunt de pitziponca, ca nu te voi crede chiar daca sunt.
Hai ca iti dau eu... din astea mai normale. :
E doar o fata cat se poate de obisnuita...Care nu are absolut nimic special. Are zile in care parul ii sta ca naiba. si zile in care arata extraordinar
Nu incerca sa fii a lor • Sunt multi care nu stiu ce vor • si tine mereu deschisa o ureche • Sunt niste secrete • Doar intre fete
Unii ma stiu, altii cred ca ma stiu, iar despre unii cred ca ar face orice numai sa nu ma stie. Sunt un spirit mare intr-o "sticla" mica
Asta mica e mereu cu zambetul pe buze, nu se streseaza, nu prea o intereseaza ceea ce urmeaza!
Poarta`te frumos cu ea. E mik si nu stie ce vrea. Spune`i `Da` cand ea spune `Nu`. cand zambeste.Zambeste`i si uh. cand greseste nu o certa pentru. ca`i mik si ea si nu stie ce vreaa.
Imi place sa gresesc, caci nu prea mult gandesc.Copilaresc, Traiesc, Imi cer scuzee.Multzumescc`!
Un sfarsit e un nou inceput
"Asta mica. Promite cica. Ca va fi cea mai buna gagica
Spune`i stop cand te streseaza. explica`i ca exagereaza.nu intelege? abereaza? spune`i pa si se calmeaza
Ce talent si ce parfum au pushtoaicele acum []
Invata sa invingi lacrima cu un zambet chiar si atunci cand doare...
Esti patetic si tu stii.nu mai cred in jucarii tu mereu crezi ca pun botu’. hai c’o faci pe idiotu
Sau pune ceva versuri din melodiile preferate... ceva vesel sau inteligent