| 01234rfgb a întrebat:

Dati-mi si mie idei de status pentru fostul iubit... vreau ceva de indiferenta, suferinta si dragoste plz puppy dog eyes ceva Gen: te-am iubit si tu ti-ai batut joc de iubirea mea sad... Nu vreau site-uri!

Funda! love struck

Răspuns Câştigător
| Dana a răspuns:

Buna! Uite aici:

Te detesti. O vezi cum pleaca cu ochii goi. Tu prea mandru sa o opresti. Crezand ca vine inapoi.

Calca`ti pe orgoliu si raspunde`mi la intrebare: • Daca te-as calca si eu pe inima. ce zici, doare?

Am un caracter puternic, imi place sa fiu EU, sa nu arat tristetea din sufletul meu!

Incearca sa zambesti fato, urmeaza'mi sfatul! E cazul sa fi fericita, toate trec, o sa vina altu`!

Eu o sa te las sa iti vezi de drumul tau. Atunci cand o sa privesti inapoi o sa-ti para rau. Si imi pare rau de tot ce s-a intamplat sti bine. Cel mai mult imi pare rau ca am pus suflet pentru tine!

A fost bine si cu el, dar vei vedea ca fara el e mai bine.

Desi o sa`mi fie dor, de data asta o sa pun orgoliul in fata sentimentelor

Probabil că ai să plângi, Dar ştiu prea bine, Că plângi doar din orgoliu pentru tine

Acum cauţi melodii care să'ţi amintească de noi, Îţi pare rău, şi mie, da nu te mai vreau înapoi.

Trebuie să fii tare, Să demonstrezi că poţi, Să fii în centrul atenţiei şi mai presus de toţi.

*"nu incerka sa ma schimbi ~nai sa reusesti ~ mai bine incearca sa te obisnuiesti

*O singura privire; Si e de ajuns ca ea sa devina; O dureroasa amintire

* Nu ma crezi in stare? nici O problema.Nu ma cred nici eO. da` fereshte`te de ziua in care O sa prind tupeu

*""Poate intr'o zi ai sa vezi..ca n-ai stiut sa ma apreciezi.si vei vrea sa te intorci la mine. dar atunci am sa fiu prea departe de tine

*nu stiu cum sa-ti explic. dar vorbele tale. NU ma mai ating

*Te crezi in stare sa ma poti judeca? Incearca. dar mai intai fa o analiza avand ca subiect de studiu persoana ta

*Ma uit la 'el' si nu`mi mai pasa. Poate ar fi fost altfel daca ar fi stiut sa ma iubeasca

*fata de ceilalti nu esti mai aparte si`ti voi intinde mana doar ca sa te dau la o parte

*are impresia ca eu stau sa il astept. dar de fapt eu ma indepartez incet.se uita atent.ma priveste cu regret,, asupra mea numai are nici un efect

*"Razbunarea cea mai crunta este cand dusmanul tau e silit sa recunoasca ca TU esti mai bun si el e mai rau!

**Unii oameni cred gresit ca opusul dragostei este ura, cand de fapt este indiferenta! "

*de cate ori ma vei privi cu ura si manie de atatea ori iti voi zambi cu multa simpatie

*va veni timpul cand o sa vorbim din nou, eu o sa rad de multe iar tie o sa iti para rau

*Ceea Ce esti Tu, eu Pot fi Oricand, Dar ce Sunt Eu, tu Nu Vei putea Fi Niciodata TU

*cand m-ai avut.nu m-ai vrut.si cand nu ma ai.ma vrei.

Orgoliul rănit provoacă ura, iar ura naşte răzbunare

Nu sunt perfecta,,, dar de ce m.as schimba daca prietenii mei ma iubesc si asa

Te maturizezi prea greu.Sa stii ca nu sunt maik'ta sa te iert mereu

Si te rog sa nu ma faci sa zambesc fara motiv, nu ma fa sa cred ca e ceva, daca nu e nimic

Si daca el n. o sa mai zica "noaptee buna!" si nki p str "bunaa!"...Am prietenee cre m suna; x sa-mi spunaa "Fata nu mai plangee! esti de 1000 de ori mai buna decat aiA pe carE o sunaa!

iti mai aminsesti de acea fata, care era preferata ta odata?

Am invatat sa respect,,, ea respecta doar banii.,, am invatat sa lupt singura.,,, ea e zero fara tati si mami,, stii ca u ai aleas.,,, eu am drumul meu acum,, al tau e’n celalalt sens

Sunt un ingeras nebun.cand zambesc eu iese fum. sunt reteaua tinereti. dar si fiica frumuseti. sunt fitoasa cat se poate. tupeista pan' la moarte. indrgita si stilata. ASTAI FATA ADEVARATA.

Lasa`ma in pace daca poti,,, daca spui ca nu ma mai supOrti,, dar un singur lucru nu uita,, inima ta este doar a mea

Sunt mofturoasa uneori,,,, Chiar daca n'am niciun motiv.Sunt mult prea rasfatata uneori,,,, Dar niciodata asta nu-l va deranja. El ma iubeste si asa,,,,

M`ai avut,,, M`ai pierdut,,, Acum ma vrei,,, Nu se mai poate,,, Oricare va fi `EA`, Nu va purta amprenta mea

Sunt o fata tare cuminte,,, stiu sa fac pe oricine din cuvinte!

O fata speciala nu o intalnesti la orice pas.Cand nu mai ai sperante, ea te scoate din impass

Imi iubesc prietenii dar dusmanii ii ador pentru ca invidia lor ma face sa fiu mereu cu o treapta deasupra lor

Educata de destin.Simt mult si arat putin!

Sunt o bucurie pentru cei care ma plac,,, si o preocupare pentru cei ce ma invidiaza

ce ziceti voi? stiti bine cã nu-mi pasã. voi sunteti multe, eu sunt doar una, dar la toate vã dau clasã

Priviti,,, admirati,,, eventual salivati! Dar va rog, NU DERANJATI!

Sunt frumoasă si isteatsă si toate mă invidiază,,, Le transmit de la distantsă că cine nu mă place e o zdreamtsă

! Am corpul de felina, privire si piele fina, ochii de vipera veninoasa, caracter de bruneta norocoasa!

EU sunt fetita ta din vis Eucata la Paris Stilul meu e unicat de Chanell sponsorizat - - - - - - - M-am nascut in ciuda ta sa suferi in urma mea cand vorbesc tu sa taci ca oricum n-ai ce sa-mi faci - - - - - - - Par FItoasa Dar La Toate Le Dau clasa Scuzami Talentul Dar asta Imi E Defectul - - - - - - - - - Nu Sunt Proasta Ma Prefac Vreau Sa Vad Ce Ai In Cap - - - -

Cei care te critică nu vor decât să te schimbe,,, Pentru că văd în tine ceea ce ei nu au să fie niciodată!

Oricare baiat care se respecta are langa el o bruneta

Sunt fetita unicata din revista decupata de tarfe copiata si de zdrente admirata

Stai singur si vezi cerul
Din racheta ta
Fiindca stii ca ea e prea departe
De planeta ta
Azi-noapte ai vorbit cu luna
Si ai crezut minciuna
Tu si ea veti fi impreuna
Pentru totdeauna

Eu traiesc,,, tu stai. Sunt tot ce tu visezi, tot ce-ti doresti si n-ai!

Sunt o mica vrajitoare cine ma saruta moare; un baiat ma-a sarutat 15 zile a oftat

As vrea sa fiu cum o sa fiu asa ca lasati-ma sa traiesc cum stiu. Lasati-ma sa fac si bune si rele ca sa stiu macar ca sunt greselile mele

"In Fata Mea Tu Nu Ai Niciun Cuvant De Spus Nu Ma Cunosti, Habar Nu Ai Cine sunt Spui Ca Sunt Fitoasa,,, Te Ascult Si Iti Spun:"Tu Chiar Crezi Ca Imi Pasa?"

Ai uitat cand imi spuneai, Ca doar pe mine ma ai?

Doolce sau amara, cuminte sau vulgara,,, oricum as fii.raman originala

Eu nu cred în deviza:" Tot ce-i frumos repede trece " NU!,,, de fapt nu trece! Rămâane acolo, doar că,,, se ascunde printre noi. ♥

Am învăţat să am răbdare. Că totu-ţi iese atunci când nimeni nu te crede-n stare!

N`ai vazut niciodata cum se lupta cu amintirea ta, cum isi doreste sa te uite, dar sufletul ei nu vrea,,, Pacat ca n`ai inteles, k in ciuda tuturor defectelor, te-a iubit fara nici un interes

Uita numele lui, uita chipul lui,,, Si adu’ti aminte ca tu pentru el nu reprezinti nimic…Uita cat de aproape l’ai avut…Si adu’ti aminte ca n’o sa se mai intoarca…Uita cat de frumos iti vorbea…Si adu’ti aminte ca si el vrea sa te uite,,,, uita cat de fericita erai,,, Si adu’ti aminte ca deja are pe altcineva,,, Uita cat de geloasa erai, uita momentele cand te facea sa razi, uita de cate ori iti pronunta numele, uita de cate ori ai plans, uita de cate ori a fost alaturi de tine,,, Si adu’ti aminte ca a ales’o pe ea,,, Uita ultima oara cand l’ai vazut, uita sarutarile lui, imbratisarile lui, uita ca intr’o zi a fost iubirea ta,,, ♥

Majoritatea sunt pentru asa ceva dar mai sunt si unele care nu, dar sper sa te ajue. Te pup dulce:*
Bye

P. S. unde sunt,,,,,,, de fapt erau... dar ortografia TPU nu ma lasa cu atatea puncte.

1 răspuns:
| Al3Xu7u a răspuns:

Pot sa-ti sugerez o melodie: what's up: povestea inimii.