1.Fie ca Sfintele Sarbatori de Iarna sa iti aduca numai LUMINA si IUBIRE in casa! Multa sanatate si fericire! Si iubire! Cat cuprinde!
2.Cu ocazia sarbatorilor de iarna va doresc multa sanatate, dorintele sa se implineasca iar Dumnezeu sa va protejeze de tot raul din lumea asta. Iar Sf. Nicolae sa va aduca multe cadouri frumoase si dorite de voi.
3. sper ca mosul va fi darmic cu tine anul acesta si iti va aduce...
perechea dorita.
sa fii iubita
4. Daca continui sa fii suparat, Mos Nicolae nu-ti va aduce nimic.
Innoieste-ti sufletul tau bun, asa cum il stiu eu si traieste cateva momente de fericire si multumire.si uita-te in ghetute.ai sa gasesti un gand bun de la mine. Te sarut!
5.Inoieste-ti sufletul tau bun. asa cum eu il stiu si traieste cateva momente de fericire si multumire. si uita -te in ghetute.ai sa gasesti un gand bun de la mine. te pupic
6. Sper ca sarbatoarea Sfintului Nicolae sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si mai ales.multa dragoste!
7.sa ai parte de tot ce-ti doresti.
sa fii fericit cu cine-ti doresti. sa fii sanatos ca cine-ti doresti. si sa fii iubit al fel ca cel pe care-l iubesc eu.
8.Sa traiti, sa infloriti, si papucii sa fie lustruiti. Sper ca ati gasit azi in papuci tot ceea ce va doreati voi.
PS: Sa fiti la fel de cuminti ca sa vina si Mos Craciun anul asta.
9.Si pentru ca ai fost fata cuminte mosul o sa-ti aduca un barbat atent, dragut, asa cum iti doresti si meriti.Cu toata dragostea
Te PwP sper ca te-am ajutat. fundita?
Mos Nicolae sa iti umple cizmulitele doar cu bucurii, noroc si succese!
Denisd533 întreabă: