| Clodmod a întrebat:

Dati-mi si mie niste subiecte despre care sa scriu in jurnal: a) cu CMBPPT; b) eu singura.

Răspuns Câştigător
| pisy_5459 a răspuns:

A)cu cmbppt : sfaturisi poze decupate din reviste despre makeup saunails art sau hairstyle 2. dati porecle colegilor din clasa 3. decupati sau nu decupati poze cu vedete/actori/cantareti preerati ai vostri scrieti ceva despre ei (data de nastere, culoare preferata, etc...)
b)singura: sa scrii parerea ta despre colegele din clasa, sa dessenezi diferite haine, sa desenezi sau sa descri baiatul visurilor tale sau sa scrii cum vrei sa ajungi cand vei mai mare. sper ca te-am ajutat, pup pahappy

1 răspuns:
| xKathrinexD a răspuns:

A)Scrieti despre colegii vostrii din clasa care va enerveaza... Radeti de ei pur si simplu sau inventati povesti haioase. Puteti sa stati o zi impreuna doar voi doua si sa scrieti seara ceea ce a fost cel mai amuzant si interesant lucru intamplat xD.
b)Descarca-te. Spune tot ce ai in minte (ca nu o mai suporti pe mama ta pentru ca nu te lasa sa ai iubit, ca iti place de XCXCXC si de VBVBVBV. VBVBVBVB este mai mare ca mine cu L ani si XCXCXC este de aceeasi varsta cu mine...) Scrieti secretele acolo...