| andreea_8249 a întrebat:

Dati-mi si mie o idee ce as putea sa-i fac cadou sorei mele care implineste 18 ani... [vreau sa fie ceva mai special ]

6 răspunsuri:
| OanaG a răspuns:

Bijuterii, sau o cutie de bijuteriihappy

Prin mall-uri cred ca gasesti o carte frumoasa, care crezi ca i se potriveste ei.si pe prima pagina sa-i scrii ceva frumos happy

La multi ani surorii tale>big grin

| elamit a răspuns:

Ceva din aur

| AcidCuSange a răspuns:

Un prieten, un laptop, un catelus (Bichon, Chow-Chow, Yorkshire Terrier; te-as sfatui sa iei un Terrier [pret initial; 1300 ron] sau...cred ca ar fi bine sa economisesti si sa iei asa : un gagic, un laptop, un Bichon, un Chow-Chow si un Yorkshire.happylaughing. {Laaa mwlti ani!}

| SweetPrinces a răspuns:

Un lantisor, bratara, cercei, parfum, crema, rimel, ruj, un set intreg de fardurihappy

| Kassandra1408 a răspuns:

Hmmm... o suzeta simbolica happy pe net poti cumpara o stea cu numele ei si instructiuni pentru a o gasi usor! un maimutoi gigantic happy o narghilea, o aganda personalizata, un parfum special, o sticla de sampanie...sunt multe posibilitatihappy Ureaza-i la multi ani din partea mea! Si eu fac 18 pe 29!

| alex:) a răspuns:

Stiu eu ce ai putea. i-ai o masina si un prieten daca nu are prieten iau numa masinalaughingbig grin