| lion4ever a întrebat:

Dati-mi si mie repede idei
sunt clasa a 8 a si trebuie sa am grija ca niste copii de clasa a 1 a sa se simta bine la ziua fratelui meu
cum sai distrez?

3 răspunsuri:
| adelina0101123 a răspuns:

Te joci cu ei scaunelele, dea-v-ati-ascunselea, si orice joc ce mai vor ei. funda?

| xdBixii a răspuns:

- îi poți pune să se uite la desene animate happy sau să le citești o poveste; să jucați diferite jocuri, gen telefonul fără fir. succes

| Anca4747 a răspuns:

Am fost si eu in aceeasi situatiehappy
Eram in total 10 persoane. Ne-am jucat pitulata dar apoi unul din el s-a suparat pentru ca pierdea mereulaughing Asa ca am facut o chestie gen piesa de teatru si am filmat. Filmuletul a durat vreo 6-7 minute dar erau toti super incantati pentru ca au fost "actori"laughing Am facut si putin karaoke apoi am iesit in parculetul de langa bloc. S-au dat in leagane, apoi am mers in spatele blocului si am jucat putin prinselea si "flori, fete si baieti". Ne-am intors in casa, am jucat scaunele si am dansat pe-acolo ce au vrut. Apoi a venit o prietena sa ma "ajute" cu ei si a sosit jocul lor preferat. Nimereste tinta. Unde doar eu si prietena mea (ca cei mici sa nu se ude) eram "tintele".
Am mers iar afara si noi doua ne-am pus cate un carton pe cap. Ei luau pe rand un pistol cu apa si aveau 3 incercari sa nimereasca cartonul de pe capul nostru. Iti dai seama ca am fost fleasca noi doualaughing)) (tin sa mentionez ca era vara). Ne-am intors sus, ne-am schimbat si am mancat tort. Apoi am inceput sa ne batem cu frisca prin casa. Cam asta s-a intamplatlaughing)