| Anca a întrebat:

Dati-mi va rog o idee de tatuaj ( definitiv - nu semipermanent ).
Am gasit in sfarsit motivul pentru care mi-l voi face!
Vreau demult sa-mi fac un tatuaj, dar nºam gasit pana acum si un motiv pentru care sa-l fac, ceva sa-mi aminteasca de ce l-am facut.
Acum stiu!
In curand ma voi intoarce in locul in care am locuit cativa ani si de care sunt extrem de legata.
Ca reintoarcere, poate de acum in 6 ani va fi unica data cand voi mai pasi pe acele pamanturi, vreau sa-mi fac un tatuaj cand ajung acolo din dragoste pentru tara respectiva si pentru amintirile mele legate de locul acela.
Dar n-am nici o idee ce sa fie si in ce loc sa-l fac.

Dati-mi va rog idei!
Sa nu fie ceva la foarte mare vedere totusi si nici mare!

12 răspunsuri:
| luminita_6533 a răspuns:

Eu iti dau un motiv sa nu-l faci. Motivul este unul religios, este un pacat destul de mare sa-ti faci genul asta de semne pe corp din cate stiu, mai bine vb cu un preot despre asta, este bine sa-ti pastrezi si integritatea spirituala totusi, macar cat de cat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand iti faci un tatuaj acesta trebuie sa te reprezinte, altfel strici pielea fara rost. Nu te cunosc atat de bine incat sa-ti recomand ceva, ramane la aprecierea ta.

@luminita -Popa cand mi-a vazut tatuajul de pe spate, acopera fiecare bucatica de piele, il admira de era gata sa-si faca si el unullaughing Se numeste ARTA. Daca te iei dupa popa, si respiratul e un pacat. Nu fa ce zice popa, fa ce face popa laughing

| dyddyyyx18 a răspuns:

Pai, mai bine ar fi sa nu faci. happy
daca totusi faci, fa ceva care sa te reprezinte.winking

| Seline a răspuns:

Fa-l intr-un loc unde nu il vezi tot timpul(ajungi sa te plictisesti de el)pe omoplat de exemplu.

| eva_2950 a răspuns:

Sfatul meu este sa nu-ti faci niciun tatuaj, dar daca totusi vrei sa-ti faci atunci fa unul semipermanent.Cu siguranta peste ani o sa te saturi de el si atunci o sa apelezi la cover-up, odata cu trecerea timpului nu va mai arata asa bine ca la inceput...culorile cu timpul se estompeaza.
Sa stii ca eu mi-am facut un tatuaj cu circa 12 ani in urma(e micut si amplasat undeva pe picior) si de multe ori am fost gresit catalogata dat.lui,de exemplu soacra-mea era sa fac infarct, cand a vazut ca viitoarea nora e tatuata, iar zilele trecute mi s-a facut parul maciuca cand la masa fiind, fii-miu a zis ca mananca tot din farfurie ca sa creasca mai repede sa-si poata faca si el un tatuajlaughing.
Plus ca daca ai un tatuaj nu o sa te poti angaja in politie, armata, SRI...etc

| Anca explică:

Nu intentionez sa ma angajez in politie, armata, SRI happy

As vrea un tatuaj care sa ma reprezinta nu ceva ce e la moda doar.
Cum a fost moda cu tribalele. Toate gagicile au pe spate tribale!
Pe urma a venit moda cu literele si simbolurile chinezesti! Isterie si cu astea!

Acum cica e moda cu cele japoneze. Gheishe pe corp etc!

Io nu vreau asa ceva!
Ma gandeam sa-mi tatuez semnul feminin - adica cerculetu ala cu cruce ( sigur il stiti ).
Mi s-ar parea ok. Pe ceafa sau pe glezna ar merge?
Vreau un tatuaj micut. Nu vreau scorpioni, dragoni si altele de genu asta.
Ceva frumos, semnificativ si care sa imi placa si peste 10 ani.
Si sa nu fie intr-un loc care cu timpul se va trece si nuºl voi mai putea arata laughing

| eva_2950 a răspuns:

Daca tot vrei un tatuaj e bine sa-ti-l faci intr-o zona care sa nu fie expusa vederii mereu si mai este bine ca atunci cand te-ai hotarat sa-l faci sa te duci la un artist tatuator care are recomandari solide.
Daca nu esti foarte decisa in privinta modelului cu sigurata ca cel care-ti va face tatuajul va avea si el multe sugestii pe langa ideea ta si daca vrei iti pot da numele unui dintre cei mai buni artisti in ale tatuajului din Rom.

| Anca explică:

Eva, nu o sa-l fac in Romania.
O sa-l fac in tara in care ma voi duce si de care ma simt legata. Datorita reintoarcerii mele acolo miºl voi face si pentru acel motiv doar!

| Anca explică:

Ce ziceti de simbolul infinitului pe ceafa?

Ma atrage cel ma mult love struck

Dar mi-e un pic aiurea ca, daca ii mai pui o cruce deasupra e nu stiu ce semn al unei biserici sataniste si poate daca merg in vacanta la arabi ma decapiteaza aia laughing)

| narcis_5971 a răspuns:

Inainte sa iti faci un tatuaj, documenteazte un pic, sa vezi ce stil de tatuaj iti place, monocratic, color, tribaletc. chestii care tin de aspect si apoi cauta un simbol al zonei respective, anima, om, nume sau inscriptie o chestie importanta pentru acea zona, asa si duapa ce ai gasit, incearca sa legi tatuajul respectiv de ce simti tu pentru acel loc, pentru ce vrei tu sa faci e sa te legi de acel loc, deci incearcasa imbini importanta acelui loc cu tine deci iti trebuie sa fie in acel tatuaj cel putin 2 chestii, locul respectiv si tu, pentru ca tu ai sa porti tatuajul respectiv si nu bag in sema lumea, poapa, familia sau ceilalti pentru ca nu stiu ceva asa de rau sa-ti faci un tatuaj, e doar ceva mai, un pic, neobisnui
sper sa iti faci acel tatuaj si sa-mi trimiti vreo poza poza sa-l vad si eu

| Anca explică:

Narcis cum 2 tatuaje ca nu inteleg?!
As vrea sa aiba legatura cu acel loc si cu mine. Dar nu stiu exact ce sa fie.
Ma gandeam la semnul infinitului in sensul ca : Acel loc reprezinta totul pentru mine ...si legatura dintre mine si acel loc.
Ai alta idee.
Sa fie monocromatic! Mic!

| evajust4you a răspuns:

Recomand semnul infinitului