anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dati si voi 5 motive pentru care considerati ca PSD e un partid bun si alte 5 pentru care credeti ca e ceva ce trebuie sa dispara cu orice pret. Fiti cat mai sinceri si incercati un raspuns fara ironii si cat mai serios, dar si argumentati daca e cazul, e capabil careva? Caci vad ca majoritatea stiu doar sa arunce cu pietre si sa răspundă in batjocura, hai sa fim realiști si seriosi!

3 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu trebuie sa dispara partidul, ci o treime din penalii ce il alcatuiesc.
Politica PSD ar trebui sa aiba si avantaje, problema este ca s-au adunat toti flamanzii in el, si vor sa fure cat mai mult si mai bine.
Poate ca la cat de multi delincventi sunt in acel partid, nu a mai ramas nici un om ok, si ar fi mai bine sa dispara complet, insa politica de stanga va exista mereu, deci vor exista si partide de genul.

| minrest a răspuns:

E necinstita abordatea ta; alternativa pe care o dai este intre puterea in stat si disparitie; a cerut cineva sa dispara? Eu vreau sa guverneze opozitia de azi, iar PSD sa treaca in opozitie; ce ti se pare asa nerezonabil? Un motiv pentru care PSD e un partid bun, nu am gasit; un motiv pentru care sa treaca in opozitie, este ca, sub conducerea actuala, trebuie sa distruga separatia puterilor in stat si independenta justitiei, ca sa isi scape liderii ACTUALI de procese.

| Plato a răspuns:

Nu exista niciun motiv pentru care e bun, deoarece e spurcat. E un Grup Infracțional Organizat, care doar se ascunde sub denumirea de partid.

Sunt prea multe negative, nu pot sa.scriu tot.
- #nimic pentru școli, drumuri, autostrazi, gradinite
- preturi mai mari ca niciodata, inflatie
- împrumuturi nejustificate, bani furati, România îndatorată pe zeci de ani
- sate sub noroaie
- Infractori scosi din închisori fara niciun motiv
- politizarea Jandarmeriei
- Nepotism, analfabeti, infractori
Sunt prea.multe motive contra.
- urmasul direct al PCR

Maine, la vot, scapam de gunoaiele alea, lua-i-ar naiba de nenorociti.
Votăm pentru România Europeana, votam USR+plus / PNL / candidat independent.
De doua ori DA la referendum.
Puie MSD