Hey...buna.
Eu nu cred ca pe parintii tai iar face mai fericiti daca le-ai cumpara ceva cu bani. (bunuri materiale)
Oferale ceva facut de tine (sa le deomnstrezi ca tii la ei si ca ii iubesti), sa stie ei ca te-ai straduit, sa le ridici zambetul pe buze, nu conteaza cum iese. bine rau gestul conteaza si eu cred ca lucrul acesta o sa-i incante.
-Un tort bun de ciocolata care sa scrie " La mai multe aniversari", care sa se incadreze in cel mult 30 lei, sau
-Un cadou pentru tata: un ceas sau un parfum sau haine( daca le stii marimea) si unul pentru mama ( parfum, bijuterii, flori, cosmetice)
Florile sunt obligatorii(cel mai frumos e un buchet de trandafiri rosii, cel mult 20 lei.)
Poti sa-i duci in restaurant daca vrei.
Eu asa am facut si sunt mult mai fericiti ( pentru mama o sedinta la spa, ce zici?)
Bafta! Nu uita sa faci curatenie in casa!
-Un tort bun de ciocolata care sa scrie " La mai multe aniversari", care sa se incadreze in cel mult 30 lei, sau
-Un cadou pentru tata: un ceas sau un parfum sau haine( daca le stii marimea) si unul pentru mama ( parfum, bijuterii, flori, cosmetice)
Florile sunt obligatorii(cel mai frumos e un buchet de trandafiri rosii, cel mult 20 lei.)
Poti sa-i duci in restaurant daca vrei.
Eu asa am facut si sunt mult mai fericiti ( pentru mama o sedinta la spa, ce zici?)
Bafta! Nu uita sa faci curatenie in casa!
Mersi mult si considera k ai a doua funda...:* pupici si msss