Da, sm citit si eu mai demult intamplarea. Bravo acelui profesor care in final a stiut cum sa rezolve situatia. Si daca vinul acela are ceste efecte miraculoase, cred ca ar trebui sa-l consume toti romanii. Cei rai pentu a deveni mai buni, cei buni pentru a deveni excelenti. Intotdeauna este loc de mai bine. Parerea mea este ca nu trebuie neaparat sa te calugaresti. Daca iti schimbi viata si dai un exemplu bun celor din jurul tau esti mai castigat si astfel ii castigi si pe altii. Insa, importanta e schimbarea! Trezeste Doamne, Romania! Asta ar fi parerea mea.
Am citit-o si nu-mi pare rau. Este o povestire scurta, bine scrisa si interesanta, chiar daca nu este adevarata. Ai talent, tine-o tot asa si ai sa ajungi un bun scriitor. Succes si numai bine!
P.S. Un profesor universitar nu incepe cu "dau funda", de aceea sustin ca nu este dupa un fapt real.
Mi-a captat atentia, dar nu-i adevarata. Folosesti de prea multe ori numele de "Traian" si de "Basescu" fapt ce-mi displace desi nu sunt un simpatizant al partidelor noastre. Devine frustrant remarca ta la politica si povestioara cu Traian la muntele Athos alaturi de cuvantul "cocalar" din ultima parte si dialogul cu politicianul apropiat de Traian imi par stupide!
Daca ai rescrie povestioara fara aceste scapari atunci ar deveni mai atragatoare publicului.Un profesor sociolog ar avea un limbaj mai dezvoltat decat ce ai expus tu. Daca ai modifica foarte putin si aceasta inconvenienta a mea, atunci anectoda va fi una completa.
Cred ca n-ati inteles ceva.Nu eu sunt profesorul din intamplare eu doar am postat-o
MadaAwwr întreabă: