| danky a întrebat:

Dau funda. Salut la toti sunt cu prietena mea de un an si trei luni si eu pentru ea am renuntat la tot la prieteni la mine absolut la tot cand venea vorba de ea lasam tot balta pentru ea si ea azi a iesit cu prietene ei si nah nu am zis nimic nici nu mi-a zis cand a plecat de acasa sa-mi zica macar ca plec cu prietenele mele si a intrat de pe tel cand era deja iesita cu prietenele ei si mi-a zis ca mai sta jumate de ora si pleaca acasa si a trecut 2 ore si ea nu a plecat acasa si cand am sunato si i-am spus "ai spus ca mai stai jumate de ora si pleci acasa " si ea a inceput sa tipe si sa-mi spuna " da ce nu am voie sa stau cu prietenele mele?" si i-am spus ca vorbim pe mess pa si i-am inchis vreau parerea voastra a gresit ca a facut treaba asta sau nu mai tin sa spun ca s-a cam racit de ceva timp de mine si de ralatie si mai ceva eu sunt in italia si ea in romania si am incredere in ea inainte nu aveam acum am.

2 răspunsuri:
| Romancutza a răspuns:

Mai bine o termii cu ea.Nu trebuie sa pierzi in viata prieteni pentru o persoana ca asta, ci doar pentru una care merita.Sunt multe fete in lume, mult mai educate ca prietena ta.Pana la urma este alegerea ta.Mult succes!

| danky explică:

Nu e asa usor ca o iubesc mult si e educata da nu stiu dc a inceput sa tipe