| kkkk a întrebat:

Dau funda si vot daca voi intelegeti bancul asta... daca intelegeti ziceti-mi si mie ca nu inteleg sad "Se apropia Crăciunul. Un copil ii scrie o scrisoare lui Moș Crăciun:
"Dlagă Moşule, te log mult sa-mi aduci un tlenuleţ electlic, o maşinuţă şi o ciocolata".
Se duce copilul la poştă şi duce scrisoarea. Poştăriţele deschid scrisoarea, o citesc şi li se face milă de copil. Hotărăsc ele să pună mână de la mână şi să-i cumpere copilului darurile. Strâng ele banii cumpără trenuleţul, cumpără maşinuţa..."

Răspuns Câştigător
| BlueButterfly1970 a răspuns:

Si postaritele ii trimit un trenulet electric. Si trimite inapoi la mosul: multumesc mosule pentru. trenulet, dar pizdele de la posta mi-au mancat ciocolatarolling on the floor. Asa este 100%. Funda?happy

5 răspunsuri:
| EvilThoughts a răspuns:

Asa si? in continuare?

| kkkk explică:

Pai tocamai de asta nu l-am inteles deoarece asa se gata...nu are continuare ''cumpara masinuta...'' si atat, eu l-am citit si nu l-am inteles si de aceea am vr sa il postez aici,
poate voi il intelegeti sad au fost comentari in care toti au ras. DE CE?

| marina11 a răspuns:

Continuare?

| marina11 a răspuns:

Aaa.tu vrei sa ti`l explic laughing.da.pacat k nu-l inteleg straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cert este ca acel copil primeste de la niste femei cu suflet mare ce ii ceruse el Mosului. Mosul pentru el este adevarat deoarece toate cele certe sunt la el., Primitivii or sa rida, dar copilul destept zice "coincidenta este felul in care Dumnezeu se face anonim" Albert Einstein si copilul cu jucrelele in mina ride de voi ca ride la urma.