| armin1221 a întrebat:

Dau funda TPU acum cativa ani m-am lovit la nas si mi s-a cocosat acum cateva luni am fost la doctor si mi-a spous ca am deviatie de sept pe partea dreapta [destul de mare] daca as face operatia de deviatie de sept nasul meu ar reveni la forma initiala? cu toate ca nasul meu este doar cocosat nu inclinat

Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Daca faci oeratie o sa arate drept normal.Astfel de operatii sint usoare si nu este vorba de os cum zicea aici cineva.Nu stiu cum este in Romania dar in SUA astfel de chestii se fac ca si cum ai merge la cumparaturi.Cauta pe net si gasesti si arata si animatie cum se face o astfel de interventie.Dar cauta pe siteuri americane nu la romani.Si dupa poti arata unui doctor din Romania si sal intrebi uite nene eu asta doresc poti.Si atunci vei stii ce sa faci.Dar cu siguranta si in Romania se fac chestiile astea.

2 răspunsuri:
| zalisa a răspuns:

Probabil si-ar mai reveni, asta nu inseamna ca o sa arate ca inainte. Cel mai bine este sa discuti cu un medic, el iti va da toate detaliile big grin Bafta!

| accescrang a răspuns:

Operatia de deviatie de sept este pentru a-ti indrepta osul, dar cred ca trebuie sa faci si operatie estetica.De regula se fac amandoua o data.