Pey... desi nu sunt inca la liceu ma gandesc aprins la ceea ce vreau sa devin, liceul nu conteaza asa de mult ca profilul pe care il alegi. Stii ca sunt 2 profile real si uman, cu realul poti merge oriunde, insa la uman este limitata aceasta optiune. Eu te-as sfatui sa mergi la real ( adica acolo vreau eu sa merg) nu te oblic ti-am dat un sfat.
Cred ca trebuie sa urmezi facultatea de limbi straine.
Liceul nu te prea ajuta cu nimic.
Profilul, poate sa conteze, poate sa nu conteze. In timpul liceului s-ar putea sa iti dai seama ca de fapt profilul ales nu te pasioneaza. Sa iti dau 2 exemple. Verisoara mea a terminat liceul de arta si a facut doua facultati care nu au nici o legatura cu arta: jurnalism si drept. Alt exemplu, eu. Am mers la liceu economic cu gandul ca vreau contabilitate. In clasa a XIa a trebuit sa aleg intre contabilitate si turism si am ramas la turism. Acuma am dat la facultate si am ales psihologia.
Deci prea putin conteaza.
Liceul nu te prea ajuta cu nimic.
Profilul, poate sa conteze, poate sa nu conteze. In timpul liceului s-ar putea sa iti dai seama ca defapt profilul ales nu te pasioneaza. Sa iti dau 2 exemple. Verisoara mea a terminat liceul de arta si a facut doua facultati care nu au nici o legatura cu arta: jurnalism si drept. Alt exemplu, eu. Am mers la liceu economic cu gandul ca vreau contabilitate. In clasa a XIa a trebuit sa aleg intre contabilitate si turism si am ramas la turism. Acuma am dat la facultate si am ales psihologia.
Deci prea putin conteaza.
Emilia19 întreabă: