| cornculapte a întrebat:

DAU FUNDITA!
Faptul ca avertizezi cu majuscule si semne de exclamare, inca de la inceputul intrebarii, ca dai fundita, a devenit un factor determinant in a primi raspunsuri la intrebare?
Cred (de fapt sunt oarecum sigura) ca sunt persoane care intra pe TPU fara chef de a raspunde la intrebarile postate, dar cand vad scris mare si clar 'DAU FUNDITA!', parca le da asa un impuls sa intre si sa citeasca, iar mai apoi sa raspunda. Sa nu mai zic ca poate gasesc o intrebare interesanta, dar daca ar trebui sa scrie mult la raspuns, nu se mai obosesc, decat daca poate cel care a postat, ofera fundita.
Mi se pare penibila chestia asta. E ca si aia de pe hi5 cu 'da un comm, dau back!'. Nu e o munca bine facuta cea mai buna rasplata?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hell, no! Mai suntem cativa care ne respectam... Eu unul, as avea nevoie de fundite la padure, sau pe munte. Nu cred ca ar mai trebui sa cumpar hartie igienca. laughing) I just hate Hi5!

4 răspunsuri:
| alexdop21 a răspuns:

Tocmai de asta am intrat pe intrebarea ta, voiam sa ma iau de tine, dar vad ca si tu impartii aceleasi idei ca mine. Nu spun, daca altii alearga dupa funditele alea, ok, dar nu mai faceti atata reclama funditelor alora, pentru ca, pana la urma nu castigati nimic decat un chenar portocaliu (daca e si ala ) sau sunt colectionari de fundite pe aici. Probabil ca si chestia asta m-a determinat sa reduc numarul accesarilor paginii asteia, e prea mare goana dupa funditele astea nenorocite

| Aicilef a răspuns:

Ai dreptate! Chestia e ca eu nu stiu pentru ce e funditabig grin!

| thizizme a răspuns:

Cu ce ma ajuta fundita? Eu raspund pentru ca imi place sa ajut (si uneori ma distrez).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A devenit un trend, dar asta pentru cei noi pe site sau userii care vor sa se faca remarcati, crezand ca funditele ii vor urca in top, ajung experti si blablabla.
In paralel cu fundita, se afla punctele. Nu mai vorbesc despre modul lor de acordare...prietenii, pupincurisme. Un raspuns inteligent, dat de un user oarecare, este trecut cu vedere. Alt raspuns mai slab, dat de un expert sau cineva cunoscut pe site, este punctat cu multe voturi. Concluzie? Priveste raspunsul inainte userului dupa care acorda fundita si punctele corect.