| deia_9483 a întrebat:

Dau funditabatting eyelashes
Ok. poate o sa credeti ca am inebunit dar ceea ce va voi spune in continuare e cat se poate de adevarat...
Sunt populara, cred ca ceea mai populara fata din scoala si nu ma dau mare.
Imi place de un baiat din a 7 eu sunt a 8, faza este ca el este foarte timid...
Am vorbit pe mess si i-am zis ca tin la el. el mi-a raspuns ca momentan nu vrea sa fie cu nimeni (nu a mai avut nicio prietena), dar inainte sa imi zica asta mi-a zis ca nu ii sunt indiferenta... credeti ca exista vreo sansa sa mai fiu cu el? am observat ca mereu cand trec pe langa el lasa capul in jos sau isi schimba privirea
Eu chiar tin la el si ma simt naspa ca m-a respins dar cred ca poate ii este frica sa nu imi bat joc de el...
Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| aniohetova a răspuns:

Cel putin din punctul meu de vedere daca tu zici ca esti foarte populara si asa mai departe el cel putin poate te vede dintr-o alta perspectiva, crede ca ai fite, si mai ales daca el e timid, mai mult ca sigur este o fire linistita si se rezuma la putinii prieteni pe care ii are, dar care probabil sunt unii adevarati si poate pentru el chestia asta cu popularitatea i se pare un mare nimic, pentru ca atunci cand esti mult prea bagat in seama si te cunosc mai multi ai tendita sa ti-o iei in cap. Poate nu e in cazul tau, dar el poate asa vede si mai ales ca e si mai mic decat tine poate ca gandeste altfel. Poate si pentru faptul ca nu mai vrea sa fie cu nimeni, are si asta vreo legatura pentru ca daca nu a mai avut nicio prietena si asa mai departe, poate ii e frica sa inceapa o relatie si mai ales una cu cineva care e cunoscut de atata lume si cine stie ce are el in cap big grinaca nu o sa o sarut cum trebuie, daca o sa -i spun ceva ce nu trebuie, o sa spuna la toata lumea si o sa ma cunoasca toata scoala. Daca intr-adevar vrei sa fii cu el, explica-i toate astea si arata-i ca nu trebuie sa-l deranjeze ca esti populara si pe tine nu te deranjeaza ca nu a mai avut prietena pana acum, din contra, tu chiar o sa fii mandra sa fii prima lui prietena si sa nu-si faca griji pentru ce vor crede ceillalti pentru ca atata timp cat tie iti place de el, nu ai putea in niciun moment sa ii faci rau si inca ceva :Nu! ii spune toate chestiile astea pe mess, spune-i in fata si arata-i ca iti pasa, pentru ca o sa-ti vada si mimica fetei si o sa-si dea seama ca vorbesti serios. Asa pe mess. exista slabe sanse sa creada ca vorbesti serios si ca nu iti bati joc de el. Succes happy

12 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Daca baiatul nu vrea sa aiba prietena nu poti sa il prinzi la colti sa il ameninti cu armalaughing
Oricum, daca vrei sa fi cu el trebuie sa mai insisti sa iei tu in primire rolul de baiat in situatia asta.Sa ii faci curtehee hee
Dar eu cred ca daca ar vorbi cu prietenii lui ei i-ar zice:'Ba, esti fraier? Baga-te mai cu ea' si poate l-ar impulsona chestia asta.Sau nu...hee hee

| Bacemi a răspuns:

E normal sa nu ii fii indiferenta. Te place. Dar stii vorba aia : E prea frumos ca sa fie adevarat. Ii e teama sa nu razi de el. Mai ales ca el nu a mai avut nici o relatie pana acum. Tu pari fata perfecta si ii e teama ca o sa o dea in bara. Puteti fi impreuna dar totul depinde de tine. Ii poti arata ca vorbesti serios si ca poate avea incredere in tine. Pentru asta trebuie sa il cauti mereu si sa ii dai de inteles ca nu vrei sa renunti la el. E greu pentru el. Prima relatie si sa fie cu cea mai populara fata din scoala. Ii e teama si de faptul ca vrei sa faci misto de el dar si de parerea celorlalti. Daca tu tii la el incearca sa il faci sa aiba mai multa incredere in el. Dar fii sigura ca dureaza un pic acest proces si te poti plictisi de el. Daca te desparti de el dupa asta o sa creada ca ai vrut sa iti bati joc de el chiar daca nu e asa. Important este sa il faci as aiba incredere in el si mai ales in tine. La inceput e mai greu dar cu timpul va prinde incredere in tine si totul va fi mai usor. Totul depinde de tine.

| oz a răspuns:

Mare e gradina ta...

| dyddyyyx18 a răspuns:

Pai, eu cred ca si el te placewinking

| Kqzu97 a răspuns:

Pai...mai lasa-l o luna, doua si poate vine le la tine, daca nu du-te la el si vorbeste cu el despre ce-i place lui, si dupa aia pupa-l pe obraz, sau cand e cu prietenii bagate in seama si vb cu ei si poate atunci is da drumul sa nu mai fie asa timid

| yoyodedeea a răspuns:

Si...care-i treaba cu popularitatea? credeam ca problmea ta era... legata de "intre tine si el"happy

| moodyblues a răspuns:

Si ce daca?
vezi ca dai examen peste cateva luni

| AsU_2581 a răspuns:

Fa u primul paswinking. ca daca zici ca e timid e clar ca no sa faca el primul paswinking

| dana39668 a răspuns:

Sa sti ca si el poate te place fiindca este foarte timid nu are curajul sa ti-o spuna. kiss

| shadow_2791 a răspuns:

Ne ajuta cu ceva daca stim ca esti cea mai populara fata din scoalalaughing?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tot zici ca esti populara chatterbox banuiesc ca trebuie sa fi si tupeista.
Date la el si convingel ca nu te joci cu el ...ca il vrei!
Un sarut... 4 pe acolo ce o sa strice.

| gaby24 a răspuns:

Haha esti genul de fata care nu-i place sa fie respinsa si sa aive tot timpul ce si-a dorit si ce pofteste, intelesul e ca baiatul stie ce stie el.papa