anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

"Dau fundita"... vad asta de multe ori la cei care pun intrebari. Conteaza fundita pe care o dai sau raspunsul pe care-l primesti? Pe mine fundita ma lasa rece, nu am nevoie de asa ceva, e de ajuns ca pot ajuta pe cineva... asa cum si eu am fost ajutat la nevoie.
Ce parere aveti oameni buni despre aceasta situatie...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Promisiunea unei fundite daca raspunzi la i anumita intrebare, este jignitoare! Adica tu intrebi si astepti ca la aceasta "invitatie" sa "sara" toti sa raspunda pentru fundita. Niciodata nu raspund la astfel de intrebari. Oricum asa este scris in regulamentul TPU ca pentru o intrebare trebuie sa alegi un raspuns castigator in decurs de cateva zile. Daca nu ai dat fundita se da de catre admini in functie de punctajul (folositor, inteligent stupid...) celor care raspund. Deci promisiunea este gratuita si jenanta pentru cel care o face.

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Subiectul asta a fost de n ori discutat si rediscutat.Au intors situatie pe toate partile ei posibile si imposibile.Iti zic eu ceva:toti o sa spuna ca vor sa ajute si doar de asta e TPU. Ce sa faci cu fundele? N-ai ce face cu ele.Sunt pentru a-ti da o stare de bine.Trebuia sa existe un sistem de recompesarebig grin

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Pentru unii nu contează. Dar pentru alţii da. Eu mi-am făcut cont doar pentru a-i ajuta pe ceilalţi, dar fundiţa mă lasă şi pe mine rece...

Stefan
| Stefan a răspuns:

Fundita, este rasplata unui raspuns corect, cine nu se bucura de acest moment?

| Butsilee a răspuns:

"dau fundita" "provoc" lumea sa raspunda cat mai bine happy si ei au un fel de"premiu" aceasta fundita happy

| lencikk a răspuns:

Ma daca ai multe funda si utilizatorii sunt multumti de raspunsuri devii expert TPU. oricum cel mai important estte raspunsul dar parca iti creste inima cand vezi ca cineva a fost multumit de raspuns si ti-a dat fundita.big grin

| danbnz a răspuns:

Din punctul meu de vedere sunteti toti cistigatori numai pentru faptul ca ati consumat din timpul vostru ca sa imi raspundeti mie. asa ca eu, dau "fundita" la toti... Iata ca site-ul ma pune sa aleg un cistigator, ce sa aleg? Nu voi alege nimic, asa ca las site-ul sa aleaga... Multumesc frumos tuturor!