Rockul e mai bun ca orice manea sau melodie de 2 versuri si refren intruna
Pentru mine rockerii, sunt in categoria de oameni ciudati
Nu sunt neaparat ciudati, si doar diferiti presupun.Astea sunt exemplu(nu sunt adevarate).si tu fumezi si un rockar, si el are iubita si tu.ai prieteni si el, te imbraci la moda si el(dar moda lui), mananci si el, bei si el frate nu e nimic diferit, sau ciudat
Fetele, sunt triste, prea mult negru. pierceuri exagerate, in mare, nu cred ca voi avea vreodata o iubita rockerita
Parerea ta,nu te judec.dar in moda noastra exista, rosu, galben, verde, mov toate in afara de roz.si nu judeci bine un rockar pentru ca nu toti sunt asa posomorati, eu rad ma distrez ma joc si e totul ok sunt normala si la fel toti! doar ca beietii sunt mai misto cu parul mare si fetele cu parul scurt
Cine stie poate intalnesc vreo rockerita interesanta si imi schimb parerea
Iti zic ca unele pot fi rele si te enrveaza, dar ele nu sunt rockarite adevarate, pentru ca o rockarita este destul de calma si nu se cearta.asa usor.Si nu le da muzica in romana sa asculte
NU,normal ca nu as vrea o iubita rockerita! Se imbraca nasol, au un stil aiurea! Normal ca o fata trebuie sa fie FATA nu sa fie baietoasa! Deci raspunsul este CATEGORIC NU!
Eu sincer, o fata bagata in seama si tot tacamul este clar pitipoanca. daca ai vazut tu la fel si normala te rog sa ma scuzi.dar ce te deranjeaza la bluze largi pantaloni si tenisi? ca stil, si parul in ochii sau nu stiu depinde freza.
Asa definesti tu o pitipoanca? Daca o fata e populara, daca e bagata in seama de multa lume nu inseamna ca e pitipoanca, poate fii o fata inteligenta, frumoasa etc.
Pai esti fata si stii foarte clar ce haine poarta fetele care sa le avantajeze nu haine de alea largi ca baietii.
Acum e alegerea fiecarui om cum vrea sa fie dar eu unul nu pot suporta acest gen rockeri, emo etc! Fata sa fie fata si baiatul baiat!
Intotdeauna am observat(asta e parerea mea nu imi zice nimic) ca fetele daca vor sa fie fete, trebuie sa poarte stramte si chiar si cele care nu au cce arata poarta asa.in fine nu am nimic cu ele.Dar faptul ca le e frica de tot ce misca, si sa nu se muradreasca, ca vai doamne apocalipsa. si o fata poate fi ce vrea.Adica daca o fata poarta largi imediat este baat sau ce insinuezi?
Acea rockeritza mai incolo din sinea ei o sa doreasca sa si le puna in evidenta si nu o sa mai fie "baietzoasa"
nu mi-este 1deranj o astfel de "prietena"/"iubita"
Ma refer la fetele carora nu e pasa cum arata.adica le pasa dar nu genul am un cos nu mai ies din casa niciodata.Si daca ne raportam la colega mea, ca despre ea este crede-ma nu vrea
Din punctul meu de vedere ar fi prietena/iubita perfecta
In zilele noastre daca nu te imbraci intr-un anumit fel si nu asculti manele nu esti bagat in seama.
Dar, cu timpul iti faci prieteni.
Crede-ma, si eu m-am aflat in situatia asta desi sunt baiat, si sa spunem ca am rezolvat-o.
Mi-am gasit prieteni, desi nu foarte multi.
Chiar este, crede-ma macar sa zic un rockar are glume bune...nu luate de pe facebook
Rocker*
Si da asa e
Rock on!
Oh am gresit, omora-ma don't judge me.
Buna.Si eunt exact la fel,punkerita mai exact . Baietii ma considera draguta si prietenoasa, chiar cativa mi-au spus ca ma plac.Dar ceea ce trebuie tu sa stii este ca trebuie sa fii tu insati, doar asa vei gasi cineva care te iubeste cu adevarat. ignora-i pe prostii care zic:stai frumos in banca, mananca frumos, imbracate mai elegant etc etc.Crede-ma,aia nu stiu decat sa cicaleasca persoanele unice.
De ce ataca diabetul, scuze daca zici la vreun raspuns sau ce zici pentru ca m-am pierdut in atatea comentari si rapsunsuri poti detalia de ce?
Mi s-a părut dulce comentariul... totul a fost la obiect şi fata ştie vorbi
Daca e cumva liberă să mă sune...
Ok , P.S intrebarea mea nu e matrimoniala
Ştiu dar totuşi eşti fată şi trebuie să-ţi răspund
Deci suna-mă pe la 3
Asa cum ai spus tu cine ajunge sa te cunoasca, atunci cand te va cunoate te va vrea ca prietena sau biubita.
bafta!
Din punctul meu de vedere este foarte bine sa nu iti pese cum arati ci doar sa te simnti bine
Buna.sunt baiat si imi cunosc destul de bine "rasa".nu stiu cifrele exacte insa din ce cred eu peste 90% din baietii din ziua azi,adolescentii,vor numai sex de la o fata.iar problema cu prietena ta nu este ca are ea o problema.din contra,mi se pare foarte independenta si cu capu pe umeri iar dupa cum ai descriso tu e foarte bine sa ramana asa.mie miar placa o asemenea fata.dar asta e problema :baietii stiu ca replicile lor de pe facebook nu o so prosteasca pe ea(o fata cu capul pe umeri) si atunci isi dau seama ca, ca sa se combine cu ea lear trebui foarte multa munca, sa o cunoasca, sa vorbeasca multa cu ea etc.iar ei nu sunt dispusi sa faca acea "munca".ei vor o pitipoanca care arata bine, si cade imediat la replici.
Ohh e complet adevarat! Desi mai pentru toti baieti, este n-ai fund si sanii, nu existi esti invizibila, proasta si trebuie sa iti facem viata un calvar... ce parere ai?
N-am inteles exact intrebarea ta.mai spunea o data? ce parere am in legatura cu ce?
Rockeri si pockeri si emonisti nebuni.
spune-i soro sa renunte le stilul asta... nu va fi usor da' isi cam strica copilaria.
De cat sa stau toata ziua sa-l ascult pe Manson cum isi zgarie glanda mai bine ies cu cineva afara
Sa iti zic ceva.Cand esti pitipoanca sau cocalar, scuze de exprimare(mie mi se pare urata sa zic pitipoance si cocalari, in fine) ai prieteni, dar nu adevarati ori pentru banii ori pentru forme(la fete clar). Daca esti un rockar ai prieteni putini, care te vor ca prieteni pentru ce esti.si eu nu i-as sugera, pentru ca si eu sunt rockar si stiu ca nu imi distrug copilaria ba chiar e mai interesant
Dumnezău cu tine da... îţi dai seama că decât menelist bătut de şobolani mai bine emo să-mi tai şi ultimul fir de păr de la spaghetă
)))))
Daca e de gasca si arata si destul de bine dupa cum spui, mie mi-ar place o prietena sau iubita asa, in plus unele trupe de rock canta chiar misto si eu ascult rock (trupa skillet) si in plus daca asculta rock nu asculta manele ceva rar vazut la o fata sa nu asculte manele, si nu conteaza neaparat cum arata acum pentru ca cu timpul se dezvolta.Are fb?
De cand e skrillex o trupa? De cand face Skrillex rock? cand el face muzica electronica.Are facebook, dar nu il tine pentru poze, ca nu neaparat de asta e facut facebookul.Si bin bine te referi sa fie sexy sau,? si fete care nu asculta manele, pfoai nici daca m-as pune sa le numar pe toate n-as putea._.
Mah nu skrillex ci skillet
Din cauza ca pe la mine prin zona toate asculta manele
Mai eu am vrut sa te ajut dar tu daca nu stii sa citesti ...eu am scris Skillet si tu ai citit Skrillex sau cum naiba daca nu stii sa le deosebesti nu mai spune mie ca skrillex e cu muzica electronica cand eu am scris skillet poate stii tu sa scrii da nu stii sa citesti, si am spus de manele ca prin zona pela mine toate asculta asa ca ciocu mic.
Stiu melodiile, nu sunt fac dar imi plac 2 3, ce pot zice atunci eram si obosita si na . Asta e acum ce propui sa ma omori ca am citit gresit sau ce?
Nu, nu te omor
E bine, ^_^. serios crede-ma am zice grele si nu stiu ce citesc, imagineaza-ti 10 ore d emuzica pe saptamana, plus ore de scoala plus instrument principal, secunda si repetiti la orchestra.Cred ca ai priceput ce oboseala maxima am
Da am priceput si eu aveam anul trecut de la 15 pana la 19 ore de mate pe saptamana ca ma pregateam pentru olimpiada
Nu ma refer la mine, pentru ca nu am nevoie de sfaturi pentru mine pe acest site.este vorba de colega mea, care imi este prietena si este frumoasa si alea dar nimeni nu o baga in seama si nu stiu de ce nu se vorbeste cu o fata care nu e pitipoanca
Aduo aici sa vorbim, eu as fi curios daca este draguta cum spui, nu ma intereseaza caerokarita sau cum se imbraca.Nu judec un om dupa cum se imbraca, ma intereseaa persoana ca om si daca spui ca arata si bine nu vad de ce sa nu fie bagata in seama.Probabil nu este bagata in seama de pustii astia de 11-12 ani aia e altceva.Astia atit cauta vedete Tv, pitipoance etc.
Am adus-o dar nu stiu cum sa vorbim asa pe TPU...
Otto2014 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Mindfulness întreabă: