Da, are prietena...arata destul de bine, o cheama silvia, nu este fotomodel dar cu siguranta este o vedeta
Vaaaaaaai draga mersi pentru stupid
Fraiera eu ca m`am obosit sa iti raspund la intrebare
Oricum nu se inghesuia nimeni
Tu fata tuuuu
@Swεεէ''Aѕнℓєу`ιzZ♥ eu am impresia că id-ul e facut la fake de tine, eu de fiecare dată il bag in seama, iar el tace dacă era atat de"simpatik" cum zici tu vorbea cu fanii :d
ps: nu cred că e atat de curajos să-şi facă id-ul cu numele de şcena[oricum nu cred că are el timp de net]
Buah... are iubita de ani buni. o chemaa ofelia... e din barlad si are 26 de ani.nascuta pe nu stiu cat dec .in ceasi luna cu el... daca nu ma crezi uita-te la pozele ei. http://ofelia83.hi5.com .sa vezi cate poze are cu el.sh vechi ink :X. iar ea cred ca a fost miss. dar nu stiu care :))... v'am zis eu sunt cel mai mare fan.nimeni nu stie mai multe k mine;;) :X:X
Am ID'ul lui pe bune, este david_deejay80, l'am intrebat si'a zis ca o cheama Ofelia, si e din Barlad.Este cu ea de mult timp, am inteles ca jumate din copilarie a trait'o cu el. E foarte simpatik David, dar si Dony too.
Bafta,
Ashley
Fratilor, voi chiar sunteti controlati subliminal manipulativ, programati sa va ocupati timpul cu prostii de genu "vai cine are prietena, ce chiloti are ala, da ce a facut cu cerceii, etc."Doamne, ai mila altii ar dori sa mai traiasca o zi, sa aiba sanatate si putere, iar voi va pierdeti viata cu chestii inutile. Trece trece vara, trece toamna, trece iarna, trece primavara, dar daca stai sa te gandesti mai bine, TU esti cel care trece.Valorificati timpul pe care il mai aveti in viata asta.