anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dbuna TPU, daca v-ati putea pune trei dorinte, care ar fi?

dau funda( pentru cel mai interesande)'

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
1.Sanatatea conteaza cel mai mult!
2.Sa reusesc sa deschid un adapost pentru animalele orfane si sa am grija de ele, deoarece sunt iubitoare de animale.
3.Sa nu mai exista oameni care sa te judece.
Te pup!

| Zeflemitoarea a răspuns (pentru anonim_4396):

Uite-o şi pe făcătoarea de minuni!

| anonim_4396 explică (pentru Zeflemitoarea):

Buna!
Te-am intrebat cumva ceva, hm?
Care e problema ta, lamureste-ma si pe mine, ca nu inteleg!
Sincer chiar mi-as dori sa fiu si facatoare de minuni, as putea rezolva multe din problemele actuale din lume, draga mea, tu trebuia cel mai bine sa raspunzi la intrebarea pusa de ANONIM, nu mie, ca doar eu nu te-am intrebat nimic si nici nu te-am deranjat cu nimic, asa ca vezi-ti de treaba ta, da?
Multumesc pentru intelegere!

Nu, nu m-ai întrebat. Ca să dau un reply la răspunsul tău trebuie să mă întrebi tu ceva?
Şi mă şterg la cur cu tendinţele tale de filantropie.
Şi repet, pot să-ţi dau reply la fiecare răspuns, chiar dacă nu are legătură cu mine. Care ţi-e logica?

| anonim_4396 explică (pentru Zeflemitoarea):

Buna din nou!
Se vede cata educatie ai, la cum vorbesti:"si ma sterg la... cu tendintele tale de filantropie", ce sa-ti spun. Draga mea, vezi ca eu nu m-am sters cu niciun raspuns de-al tau undeva, te rog frumos sa-ti revizuiesti comportamentul si te sfatuiesc ca pe viitor sa comentezi acolo unde trebuie, la locul potrivit si mare grija la limbaj, nu de alta, dar altii in locul meu te-ar lua de nu te-ai vedea, sa nu zici ca nu ti-am spus.
Pa, pa!

M-ar lua de nu m-aş vedea? laughing Ameninţări între persoane care sunt sub anonimat?

| SkizoMetal a răspuns (pentru anonim_4396):

"Bună!"
Dacă menţionezi un organ sau o parte a corpului asta înseamnă că nu ai educaţie? Şi sincer, nu mi se par adecvate unele răspunsuri date de tine.Te-ai luat de muzica rock, specifincând o grămadă de chestii bazate pe nişte prejudecâţi. În fine. Dacă vrei să pari aşa de deşteaptă mai bine nu mai continua discuţia, pentru că oricum eşti bătută în argumente.
"Te pup!"

| Filipjack a răspuns:

Dorinte la infinit, iar daca nu am voie sa cer mai multe dorinte atunci mi-as dori sa pot. A treia nu ma conteazalaughing

Întrebări similare