| kencarson a întrebat:

De ce nu mai rad la nicio gluma, toate ma enerveaza, nu mai am chef de nimic?

Răspuns Câştigător
| Korkodeln a răspuns:

Poate sa fie semn de stress, depresie sau oboseala si/sau carenta de magneziu sau potasiu. Sau pur si simplu imbatranesti si nu mai razi la toate prostiile, glumele si umorul de buna calitate sunt EXTREM de rare si greu de gasit.

5 răspunsuri:
| kencarson explică (pentru Korkodeln):

Am 14 ani crying

| Korkodeln a răspuns (pentru kencarson):

Atunci se explica, treci prin modificari hormonale serioase si manifesti ceea ce se numeste "teenage angst", uite aici:

https://www.sandstonecare.com/blog/teen-angst/

(tinerii de varsta ta ori citesc direct engleza, ori stiu sa sa foloseasca funtia de translate din Firefox sau Chrome :)

| kencarson explică (pentru Korkodeln):

Nah n-am treaba, gandesc mai mult in engleza decat in romana laughing multumesc pentru răspuns, dar chiar nu mai fac fata, de ani de zile totu e naspa

| Korkodeln a răspuns (pentru kencarson):

Mai draga, daca nu e o situatie clinica (boala, imbalans hormonal, carenta minerale sau vitamine), caz in care iti recomand sa mergi la medic, incepand cu cel de familie, ca nu musca si nu costa, atunci e chiar ce ti-am zis, esti la granita dintre copil si adult si "oscilezi" intre ele.

La varsta ta mai toti baietii din generatia mea aveam ganduri "negre", ascultam Tokio Hotel si vorbeam ca naspa e viata si asa mai departe, dupa primul pfutai au disparut gandurile astea cu totul.

Tine mine ca esti realmente in cea mai buna perioada a vietii tale, se scoala doar daca te gandesti la cineva sau bate vantul, poti sari si alerga fara grija, daca stai 3 nopti fara sa dormi in a 4a daca dormi esti 100% recuperat si zeci de alte avantaje ale tineretii. Ah si daca Andreea iti face un bine, poti sa o faci de trei ori intr-o ora si sa fii fresh.

Chestiile astea nu tin mult, pretuieste-le ca greul vine de la 30 in sus.

| Violleta2022 a răspuns:

La tine este vorba de o depresie severa, daca ai ajuns sa te tai pe maini... de aceea nu te mai bucura nimic in viata.

Ti-am recomandat acum cateva zile si revin sa-ti spun ca tu ai mare nevoie de terapie si tratament serios si urgent, de la un MEDIC PSIHIATRU, deoarece viata ta este in pericol, cu gandurile sincigase care te bantuie, nefiind normale la anisorii astia.

Spune-le de uregnta si parintilor ce faci si cere-le ajutorul, ca esti in mare-mare nevoie sa-i ai aproape si sa stie ce se intampla cu tine.

https://www.tpu.ro/......te-sa-zic/