| Alocispeptunoi a întrebat:

Dc o firma ca de puta madre a devenit o firma puternica? toata lumea se lauda ca are haine de la puta madre. dar eu macar stiu ca de puta madre inseamna fiu de curva?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt doar niste prapadite de haine, purtate de catre niste cocalari si pitzipoance. "Puta madre" nu este o FIRMA, nu este nici brand, de fapt, nu este decat o maimutareala in ale modei de cartier, de cea mai joasa speta, specifica celor cu IQ-ul afisat cu minus.

5 răspunsuri:
| Anecherry a răspuns:

Pai daca la ora actuala sunt promovate non-valorile si incultura la ce te asteptai?

| campanario a răspuns:

Uneori expresia "de puta madre " poate sa insemne "foarte bine " ( si nu e gluma! ) stiu ca suna urat, dar e o expresie nasoala din punctul meu de vedere. Si aia care au haine cu " puta madre", probabil vor sa zica ca is buni. Nu stiu ce sa zic era doar o parere happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este folosita ca si expresie, care poate insemna misto sau super, e prima oara in viata mea cand aud de un nume de firma ca asta, insasi numele denota seriozitatea firmei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crezi u ca st doar niste prapadite de haine? normal pentru ca in Romania nu se stie decat de nike puma si adidas...si sa stii ca este un brandwinking

| Cristi_Genio_1992 a răspuns:

Vezi cum traduci.chiar nu stai bine cu traducerea...nu ca asi avea ceva de a face cu hainele de puta madre.chiar nu am nimic de la acea firma dar de puta madre nu inseamna nici pe departe fiu de curvawinking. hijo de puta insemna fiu de curva ca sa vezi si tu putin diferenta.winking