| KinoAndreea a întrebat:

Dc toata lumea pune intrebari depre tema lor de acasa? ganditi-va singuri incercati sa o rezolvati cu capul voatru uitati-va la modelele din clasa, nu stiti un cuvant cautati in dictionar, etc.sau pe internet.si eu am multe nelamurir cu tema dar asta fac si eu si tot ii dau de cap. nu ne puneti pe noi sa ne batem capul cu tema voastra.va lasati foarte usor balta si alegetimetoda "lenesa": lasa ca rezolva astia, nu?laughing nu stiu pe voi cum e(restul) dar pe mine ma deranjeaza...
P. S.:nu o luati ca pe o cearta sau ceva... e o parere...cine mai e de acord cu mine?

Răspuns Câştigător
| username6636 a răspuns:

De acord! Cam multi puturosi pe lume! D-asta e lumea asa un haos! Ca e plina de puturosi. Puneti mana si ganditi singuri, ca d-asta aveti creier! Si acum hai, sa va vad ca aveti tupeu sa ma contraziceti!

2 răspunsuri:
| Tweetymrrr a răspuns:

Adminii vor să promoveze asta, îţi dai seama? Categoria "teme". Nu'i suficient că 6 din 10 întrebări sunt legate de teme. Bine, acum nu zic şi eu mai răspund la astfel de postări, unde pot ajuta, dar nu în exces. Haide un referat, un sinonim(luate de pe net) sau poate chiar un sfat propriu, dar nu tu cumpuneri făcute de tine pentru cei care stau şi nici măcar nu încearcă să se descurce singuri.
Zi frumoasă!

| annkaa a răspuns:

CEau:*
pai le este mult mai usor sa primeasca de la altii totul gata facut decat sa faca ei cu mintea lor stralucitahee hee