Subconstientul face asta, deoarece ti-e frica! Ti-e teama sa nu iti moara cineva apropiat!
Sau...inconstient te supui unor probe: cam cum ai reactiona, daca ti-ar muri cineva drag!
@BeBebuu ini place botuu tau. mi-l imprumuti un pic ca vreau sa-l pun il loc de prezervativ.ce ai cu @UPSsss? macar ea si-a facut o poza normala.
))))))))))))))))))))))))))))))))) hai ca esti amuzantă. eu ti-am dat un amuzant pe langa cele de rutina,adica stupid si nefolositor.
Daca vrei sa vorbim, da-mi id-ul tau si iti zic ce ma deranjeaza, si imi zici si tu ce te deranjeaza. Eu cred ca este destul de corect asa. Deci rad intr-una cand vad cat ne-am intins pe aici cu inteligenta noastra originala si neintrecuta.
Paladeovidiu controleaza.ti vorbele ca poate te raportez si zbori dp site)n-am nimic cu UPSsss doar am spus cu ma sperie posa pentru ca e facuta intr.o lumina ciudata n-am vrut sa jignesc p nimeni.
da vad ca sariti ca arsii
Paleovidu:))))iauite.l mah! a invatat si el engleza.nici romana nu stie sa scrie si vb engleza omu! vezi ca pot sa te injur si eu da nu aici.ca eu daca injur pe cineva injur face 2 face nu asa...ca toti taranii care in spatele pc se cred mare smecherii si daca ii vezi fata in fata le atarna *** pe ei de frica.
hai te.am scuipat
Paleovidu:cate dreptate ai daca se dadea un test de iQ inainte sa intri pe TPU.tu nu mai erai aici si nu mai aveam cu cine sa ma cert eu)))))
App:sa te scuipe mata acolo
UPSsss,asa cum ti-am spus si pe chat, se pare ca e un mic pui de anxietate care s-a instalat in subconstientul tau. Poate fi din cauza de stres, dar sa stii ca si tiroida poate da stari anxioase.Cel mai bine consulta un psihiatru, el e cel mai in masura sa-ti spuna ce se intampla cu tine. sanatate maxima iti doresc.pup
Lup?7855 întreabă: