| kikinoname a întrebat:

Dc visez ca ma place cineva?(necunoscut)In vis el vroia sa faca sex cu mine ar eu nu am vrutlaughingatunci m-am trezit. E adevarat ca visele vin de la draci?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu draga, vin de la ingeri, crezi ca ei nu se cotaiesc in rai? am si eu o intrebare pentru tine, ingerii cum se inmultesc? daca tot al mai eviti pe ala in vis o sa fuga in visul alteiawinking

10 răspunsuri:
| inna a răspuns:

Si eu am visat ca avem doi tipi la mine in camera si eu in loc sa fac ceva cu ei, ii intrebam ce vor sa manance si pana m-am intors eu de la bucatarie cu mancarea, plecasera...la alta cred rolling on the floor) rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu te trezeai sigur faceai sexrolling on the floor

| andreig a răspuns:

REspectivul necunoscut din vis poate sa fie o persoana reala, care te place insa tu nu observi. El, necunoscutul, se putea duce la un cunoscator de farmece si putea sa-ti faca unul. Nu este grav ca visezi asta, putea sa se intample mai rau. Cerceteaza cercul de persoane cu care te intalnesti, studiaza`le privirile, gesturile si fi precauta.

| unbaiat a răspuns:

Pai daca adormi cu gandul la p-- ce-ai vrea sa visezi? laughing

| hândel a răspuns:

Nu stiu de unde vin visele, dar eu n-as refuza o partida de sex nici macar in vis. laughing E bine ca ai valori si nu faci sex la prima intalnire, admir asta la o fata.batting eyelashes La noapte daca se-ntoarce, lasa valorile alea la o parte si fa sex, c-ai sa ramai fata batrana. rolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
| Ben. a răspuns:

Diseara nu te mai bantui fiindca nu /mi iese mare lucru...

| a1uritu a răspuns:

smugsmug sunt cel din visul tau draga... si la noapte vrei nu vrei am sa te fur

| kikinoname explică:

Una imi imita intrebarile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nimic nu-i adevart a fost un visrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor