| 8i9i a întrebat:

Dca ati vrea sa fiti un jounin dintre cei listati mai jos atumci acela ar fi:1.Jounin din satul frunzei, foloseste tehnica mingii de foc, tehnica invocarii celor 5 sabii gigantice, tehnica transformarii in argila si tehnica peretelui gigantic de beton; 2.Jounin din satul luminii, foloseste tehnica de levitatie, tehnica vantului exploziv, tehnica atacului cu sarpele de fulger si tehnica de clonare; sau 3.Jounin din satul pietrei, foloseste tehnica de invocare a bizonului gigantic, tehnica de transformare a corpului in piatra, tehnica sulitei de piatra si tehnica de bombardare cu bolovani(din maini). Va rog sa alegeti doar unul si sa imi spuneti care ar fi dupa parerea voastra cel care ar avea cele mai mari sanse sa ii invinga pe ceilalti doi intr-o lupta trio.

Răspuns Câştigător
| Kanpeki a răspuns:

Pai... potrivit celor 5 elemente : fulgerul sparge piatra, deci a mai ramas fulgerul vs focul. Eu cred ca va castiga fulgerul, deci al doilea jounin :d ( in plus imi place tehnica de levitatie si tehnica invocarii sarpelui de fulgerwinking Ai o imaginatie foarte bogata laughing )

1 răspuns:
| 8i9i explică:

Mersi.si chiar am propria poveste manga care este tot cu puteri supraomenesti