anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De 2 saptamani cam asa, a început să imi placa de un coleg de clasa. Eu am crezut in primele 2 zile că na, asa se mai intampla fara să vrei, te indragostesti, poate din cauza anumitei perioade a lunii se mai intampla de astea si ca o sa-mi treaca, dar au trecut 2 sapt si tot inca ma mai gandesc la el. Problema e că am iubit, deci nu stiu, e foarte ciudata situatia. Ce ar trebui să fac? Chiar mi-a fost cam rusine sa scriu asa ceva, stiu ca sunt o persoana anonima si nu stie nimeni cine sunt, de asta m-am si descarcat aici, ar fi trebui sa ma descarc, nu as fi putut sa ii zic unei persoane din viata reala pentru că e foarte ciudata situatia si m-ar judeca aspru.
Ce credeti ca ar trebui sa fac? Vi s-a mai intamplat si voua? Am uitat sa mentionez, la inceputul liceului cand ne-am cunoscut, tot asa il simpatizam, dar mi-a trecut repede, iar acum iar se intampla, dar mai tare.

1 răspuns:
| ___pCtu a răspuns:

Cam ai 2 optiuni. ori esti panarama si ti parasesti actualul concubin pentru colega tu (care nici nu stii daca simte la fel), ori esti o persoana serioasa si treci peste. Gandeste te ca in relatia asta nu esti doar tu. i aint no dr love da daon ***. bine totusi daca nu mai tii la actualul prieten zi i cat mai rapid, nu lungi ceva in care nu mai crezi, ca l ranesti pe el mai mult.