| andreeaeml1200 a întrebat:

De 2 saptamani cam asa, a început să imi placa de un coleg de clasa. Eu am crezut in primele 2 zile că na, asa se mai intampla fara să vrei, te indragostesti, poate din cauza anumitei perioade a lunii se mai intampla de astea si ca o sa-mi treaca, dar au trecut 2 sapt si tot inca ma mai gandesc la el. Problema e că am iubit, deci nu stiu, e foarte ciudata situatia. Ce ar trebui să fac? Chiar mi-a fost cam rusine sa scriu asa ceva, stiu ca sunt o persoana anonima si nu stie nimeni cine sunt, de asta m-am si descarcat aici, ar fi trebui sa ma descarc, nu as fi putut sa ii zic unei persoane din viata reala pentru că e foarte ciudata situatia si m-ar judeca aspru.
Ce credeti ca ar trebui sa fac? Vi s-a mai intamplat si voua? Am uitat sa mentionez, la inceputul liceului cand ne-am cunoscut, tot asa il simpatizam, dar mi-a trecut repede, iar acum iar se intampla, dar mai tare…

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare face ce vrea dar mie mi se pare pervers.

| wildthing a răspuns:

Tu ce iti doresti sa faci?

| Simpatic a răspuns:

La tine este una calda una rece, iti trece si iti revine, iar iti trece iar iti revine

Eu zic sa te potolesti cel putin cat timp ai iubit

Din ce scrii, esti la nivelul si varsta la care va tineti de mana si va dati pupici pe obraz ca in filmul Liceenii

| dullcat a răspuns:

Te desparti de iubitul actual, deoarece daca tineai la el nu ti-ar fi zburat inima dupa altcineva.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu stiu cati anisori ai, dar evident este ca esti tare micuta de ani, daca sentimentele tale zboara de la un baiat la altul, precum fluturii pe alta floare, nefiind decat simple simpatii, nu sentimente reale.

Eu spun sa-ti vezi de carte si de scoala, ca aia este cu adevarat importanta si daca te-ai plicitist de un baietel, anunta-l, macar dovedesti ac esti o fetita cuminte si cinstita.

| Hyperion7 a răspuns:

Pai sincer acum, il iubești cu adevărat pe iubitul tau? Te simți iubita de către el? Îți lipește ceva?
Daca ai răspuns cu da la primele întrebări și nu la ultima, înseamnă că ar trebui sa tii de relație cu dinții și să ignori aceste sentimente.
Dar daca ai răspuns cu nu la primele și da la ultima, înseamnă că relația ta nu e una tocmai perfecta și că ori o remediați cumva, comunicând, ori vă despărțiți și asta e.
Dar sa știi că atracție între colegi se mai stârnește și din simplul fapt că va vedeți zilnic și posibil sa interpretezi greșit niste semnale date de el și așa se ajunge aici. Ori asta, ori nu mai ești fericită în actuala relație și crezi că al tău coleg este un iubit care ți-ar acoperi nevoile pe care le ai.
Dar în orice caz, vezi care e situația cu relația actuala și dacă nu e buna... poți da o șansă colegului tau.

| TimberWolf a răspuns:

Daca de la inceput de cand l-ai vazut te-a prins dragul de el e clar ca esti indragostita de el, n-ai decat sa rentunti la prieten si sa te combini cu el sau daca nu, uita-l dar nu prea ai cum daca esti in clasa cu el.