La tine este una calda una rece, iti trece si iti revine, iar iti trece iar iti revine
Eu zic sa te potolesti cel putin cat timp ai iubit
Din ce scrii, esti la nivelul si varsta la care va tineti de mana si va dati pupici pe obraz ca in filmul Liceenii
Te desparti de iubitul actual, deoarece daca tineai la el nu ti-ar fi zburat inima dupa altcineva.
Nu stiu cati anisori ai, dar evident este ca esti tare micuta de ani, daca sentimentele tale zboara de la un baiat la altul, precum fluturii pe alta floare, nefiind decat simple simpatii, nu sentimente reale.
Eu spun sa-ti vezi de carte si de scoala, ca aia este cu adevarat importanta si daca te-ai plicitist de un baietel, anunta-l, macar dovedesti ac esti o fetita cuminte si cinstita.
Pai sincer acum, il iubești cu adevărat pe iubitul tau? Te simți iubita de către el? Îți lipește ceva?
Daca ai răspuns cu da la primele întrebări și nu la ultima, înseamnă că ar trebui sa tii de relație cu dinții și să ignori aceste sentimente.
Dar daca ai răspuns cu nu la primele și da la ultima, înseamnă că relația ta nu e una tocmai perfecta și că ori o remediați cumva, comunicând, ori vă despărțiți și asta e.
Dar sa știi că atracție între colegi se mai stârnește și din simplul fapt că va vedeți zilnic și posibil sa interpretezi greșit niste semnale date de el și așa se ajunge aici. Ori asta, ori nu mai ești fericită în actuala relație și crezi că al tău coleg este un iubit care ți-ar acoperi nevoile pe care le ai.
Dar în orice caz, vezi care e situația cu relația actuala și dacă nu e buna... poți da o șansă colegului tau.
Daca de la inceput de cand l-ai vazut te-a prins dragul de el e clar ca esti indragostita de el, n-ai decat sa rentunti la prieten si sa te combini cu el sau daca nu, uita-l dar nu prea ai cum daca esti in clasa cu el.