| pamparampam a întrebat:

De 3 saptamani colegii mei de clasa vorbesc numai despre apocalipsa ce se preconizeaza pe 21.12.12.Nu cred in asa ceva si vreau sa aflu si pareile voastre! Cum va imaginati sfarsitul lumii?

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Se agita lumea[care crede ca vine sfarsitul in 21 dec]degeaba, nu va fi nici un sfarsit

| Dariusuu a răspuns:

Nu va fi nici o apocalipsa...

Singurul lucrul care va fi e sa i spun un calduros la multi ani prietenei mele.

Nu crede toate prostiile, va fi doar o zi rece.happy

Numai bine.

| pamparampam explică (pentru Dariusuu):

Ma bucur ca mai sunt si realisti pentru ca discutiile despre vulcani si asteroizi deja imi descompun creierii.

| Dariusuu a răspuns (pentru pamparampam):

Nu pot sa cred in toate prostiile.

Sfarsitul va veni dar nu in pe 21.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer sa fiu, cred ca e a 6 sau a 7 intrebare de acest gen la care raspund. Nu va fi sfarsitul lumii, nu prea curand, poate pe viitor, posibil, dar nu anul acesta. Dar asta e mentalitatea la nivel mondial. Am ramas uimit, de-a dreptul socat, si nu folosesc cuvinte mari, cand am vazut la stiri ca o familie din S.U.A a vrut sa-si omoare copii si apoi sa se sinucida. Cam asa gandesc foarte multi oameni. Unii au intrat deja in panica, si hai sa fim sinceri, nici-un semn nu indica faptul ca va veni apocalipsa. Cum spuneau si cei de la radio, va fi doar apoca-lipsa de creier.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe 21 nu se va intampla nimic, planeta este distrusa intr-un ritm alert dar incep sa realizeze si ei amploarea dezastrului, dar poate este prea tarziu...

Răspuns utilizator avertizat
| Leptosome a răspuns:

In primul rand nu va exista; iar daca sa spunem, ca va fi ceva, probabil se v-a manifesta prin cutremure, furtuni, etc.

| UbesKcerealele a răspuns:

Nu se va intamplan nimic oh go on au ei prea multa imaginatielaughing)tot o sa mergem la scoala nu scapamoh go on