| Mayar a întrebat:

De-a lungul vietii tale, ai facut ceva care a ranit pe careva? Ce anume si de ce?

Răspuns Câştigător
| Croampa a răspuns:

Pai fizic au fost multe( enumar cateva): șut in ficatul unui coleg( e ciudat? ), nenumarati pumni in stomac( in joaca), injunghiat cu pixul in brat( a fost tare) si multe multe altele! big grin

Cat despre rani sentimetale am avut o cearta cu un coleg, si a iesit urat... a fost atat de suparat/ nervos ca nu am mai vorbit o saptamana! Si probabil mai am si aici actiuni " malefice" doar ca nu le-am bagat in seama sau nu-mi amintesc de ele! big grin

6 răspunsuri:
| AirănMeidăn a răspuns:

Da, am ranit si fizic si psihic. Fizic a fost un moment in care m-am enervat foarte tare, iar psihic, nu stiu de ce am facut-o. Pentru ca ma raneam mai mult pe mine daca nu raneam acea persoana.

| Exilee a răspuns (pentru AirănMeidăn):

Dar ce ma esti tais convex de esti asa de letala?

| AirănMeidăn a răspuns (pentru Exilee):

Mai stii?

| Exilee a răspuns (pentru AirănMeidăn):

De ce anume?

| AirănMeidăn a răspuns (pentru Exilee):

Ce de ce
nu mai inteleg nimic

| Lawliet14 a răspuns:

Am facut, am ranit cateva persoane fizic dar nu stiu daca foarte rau. Mi-as fi dorit sa nu o fac, dar aveam o varsta. Sufleteste mai rau cred ca un prieten/o prietena. Ar trebui sa-mi controlez reactiile chiar daca uneori sunt raspunsuri la ceva. Poate te faci popa la luterani!