| sonya69 a întrebat:

De abia a inceput scoala, iar utilizatorii TPU au ineput sa-si faca temele pe sait. Felicitari! Am ramas fara cuvinte cand am vazut ca cereti comentarii de text, rezolvari pentru proble la matematica sau chiar sa va facem noi esee pentru istorie. Nu mai bine am face o rubrica si pentru teme? Asa ca sa nu mai postati unde va vine... Poate ca altii au nevoie de ajutor la rubrica aceea si utilizatorii nu ar trebui sa stea sa isi bata capul cu matematica...Consultati o carte, sau internetul!

Răspuns Câştigător
| DarQueen a răspuns:

Crede-mă, sunt sătul de câte răspunsuri "NU se fac teme pe TPU!" am dat.
Deja mi-e silă când văd câte una din asta.
Ar trebui avertizaţi cu ştergerea contului pentru astfel de întrebări, doar aşa prevede regulamentul.
Şi te ia o stare de nervi când vezi că în clasa a 8 a, nu sunt în stare să scrie o compunere de 15 rânduri. Bine că pot să scrie un "eseu" întreg la categoria "Dragoste/Sex" şi la o temă nu au imaginaţie... Încotro se îndreaptă tineretul de azi? Fraţilooor, în ritmul ăsta, câţi vor mai lua BAC-ul?

| anonim_4396 a răspuns (pentru DarQueen):

Fiecare cu ce-l doare, cu ce-i place si cu ce-i in trend, din pacate. Pentru ei e mai intersant sexul decat istoria, geografia sau chestii elementare de limba romana. Probabil ca in final vor desfinta BAC-ul, sau il vor da din Dragoste/Sex. Incotro se indreapta tineretul de azi? Inspre incultura si decadenta ca mass-media le spune ca asta e "cool" si mai usor de realizat.

16 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Raportaţi-i pe unde-i prinde-ţi! N-au ce căuta cu temele pe TPU. Altfel vor uita de tot să gândească singuri.

| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

Sunt unii care au nevoie de explicatii. Era cineva care avea nevoie de o departajare intre adjectivele care au grade de comparatie si cele care nu au. E drept ca pot cauta pe net, insa hai sa le dam o sansa. Poate si profa de romana e tanara si daca nici ea n-a dat pe la faculta nu stie cum sa le predea. Deci, ii mai intelegi ca sunt copii, se pisca cu colegul de banca si nu sunt suficient de atenti. Aveam colege de faculta care dormeau in front la cursuri si se mirau ca pica examenele. Proful vorbea, spunea atentie la cutare sau cutare aspect si ele visau baieti cu bani si masini. Insa altii, dupa cum pun intrebarea iti dai seama ca nu gandesc.

| luiza a răspuns:

Am mai propus si eu asta anul trecut cand a inceput scoala... Dar...

| Danutza27 a răspuns:

Nu trebuie incurajata chestia cu temele, suntem satui de cei 16% analfabeti, vedeti si bac 2011 fiecare sa puna osul la munca daca este elev sa miste la scoala. Parca am incuraja cersitul, ei se scot apoi trag pe joace si la bac joi dupa miercurea ciuc si injura sistemul

| Popcorncubranza a răspuns:

Sau invatati, ce dracu?! straight face

| anonim_4396 a răspuns (pentru Popcorncubranza):

Ooooooooo! Chiar ceri prea mult de la ei. Zi mersi ca se mai duc la scoala. Se mai bucura si proful, saracul, ca ii vede la fata. happy

| Popcorncubranza a răspuns (pentru anonim_4396):

Intr-adevar, asa ceva big grin Cum sa cer ca lumea sa invete cum cere scoala, cand poate sa mearga la scoala pentru cornu si laptele gratuit, nu?

Sau doar pentru a avea un punct de intalnire cu colegii. Si de acolo vor lua barurile fitoase la colindat. O vodca, o "iarba" si alte chestii mai interesante. Viitorul suna bine cu asemenea perspective. sad

Dasad Dar ce sa ii faci? Mai poti sa faci ceva acum? Cum ai zis, toti se duc la vodca si iarba, stau de la 13-14 ani in paturi si... Ce sa mai zic? Mai poti sa zici ceva?!

Nu mai poti zice nimic. Te lasa ei mut. Aveam un examen la faculta. Literatura latina. Una din colegele care statea langa mine se vaita de dureri de cap. Cum si la mine migrenele sunt la ordinea zilei, eram blindat cu analgezice. Am intrebat-o daca ii pot oferi unul. S-a uitat la mine ca la urs si m-a intrebat daca isi face efectul dupa 3/4 l de vodca cat a baut ea pana la ora 6 dimineata si la 9 a venit la examen. M-am uitat eu la ea ca la ursoaica. No comment! Si pentru ca e fata unui mare "mahar" v-a prinde un post foarte bun, cu un salariu monstruos dar nu va fi capabila decat sa faca zile fripte colegilor mai inteligenti. Asta e viata. Si cei de 13-14 ani iti pot da niste lectii in materie de sex ca ramai interzis. Urate vremuri traim.Si stai sa vezi ce va veni ma incolo. Numai bine.

Da... Asta asa e. Daca acum e asa, sa nu ne mi-am daca peste 10 ani copiii o sa isi piarda virginitatea inaintea parintilor, o sa dea lectii la birturi si o sa invete adulti sa faca o tigara.

Asa este. Insa probabil prin semne sau un limbaj primar. Ca daca pe la scoala n-o sa dea, n-o sa citeasca o carte, habar n-o sa aiba sa scrie sau sa vorbeasca corect. Si mai dureros e faptul ca o gramada de fufe tinere, care despart familii cu copii, plate si la creier nu numai la abdomen, au o gramada de diplome cumparate pe... si fac zile fripte unor fete (si chiar si barbatilor cu bun simt) cu adevarat inteligente si cu bun simt, care n-au stomac sa se prostitueze si n-au nici sansa de a parasi o tara asa de mizerabila cum a devenit Romania in ultima vreme. D-ZEU sa aiba mila de noi.

| sonya69 explică:

Si suntem de abia in saptamna a 2a.nu vreau sa stiu ce o sa fie in al 2-lea semestru!

| anonim_4396 a răspuns (pentru sonya69):

Sau in semestrul 1 inainte de teze?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sau poate ar trebui raspuns cu capcane. Sa-i avertizam ca trebuie sa verifice. Ca la scoala, daca o dau in bara, n-o sa poata spune: "pai asa mi-au zis utilizatorii TPU".