| Rony23 a întrebat:

De aproape o saptamana am cosmaruri in fiecare noapte, ziua ma simt bine nu am avut certuri sau conflicte cu nimeni.Adorm cu muzica ambientala de relaxare, insa de indata ce se termina melodiile parca creierul meu o ia razna si numa la tampenii se gandeste. Cateodata am impresia ca dureaza o vesnicie si ma trezesc in soc. Oare ar trebui sa consult un psiholog?

Răspuns Câştigător
| guardian18angel a răspuns:

Eram si eu in situatia ta dupa ce-am trecut peste niste situatii... destul de tulburatoare.

Si obisnuiam sa ascult muzica (inca obisnuiesc) toata noaptea, pana dimineata. Nu indrazneam s-o opresc happy. Asa ma simteam bine, si reuseam sa ma concentrez pe ceva linistit.

Continua cu asta, daca te relaxeaza, insa ai putea incerca sa te gandesti la acele tampenii, in masura in care ai putea sa rezolvi pic cu pic din ele, cel putin in mintea ta, atat cat sa nu mai fie nevoie sa te gandesti.

E greu ceea ce zic, mie, cel putin, mi-a luat 1 an si ceva pana am putut sa dorm cum trebuie.

Dar poti incerca si un psiholog daca ai posibilitatea. Nu poate decat sa te ajute cu modalitati destul de bune de a nu te mai gandi la chestiile astea...

0 răspunsuri: