| AndreeaDeea56 a întrebat:

De astazi, daca intru pe Hi5 sau in oricare alta parte imi apare din mereu textul:'A script in this movie is causing Adobe Flash Player 10 tu run slowly. If it continues to run, your computer may become unresponsive.Do not want to abort the script? Am instalat vreo 3 Adobe Flash Player de pe un site si tot imi apare, var rog sa ma ajutati, multumesc aniticipat.happy

14 răspunsuri:
| justmee a răspuns:

Mai multe persoana s-au plans...Si mie imi apare la fel...trebuie sa fie ceva de la eibig grin

| LORY a răspuns:

Si mie, si unei colege ne apare la fel, tot de azi a inceput sa faca figuri si tot pe Hi5. straight face Chiar nu stiu ce are x(

| DeNyyy a răspuns:

Si mie imi apare la fel si nu stiu ce sa fac

| MissD a răspuns:

Haha si mie.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu care credeam ca-s singura. xD

| Bacemi a răspuns:

Toti patim la fel. Nu stiu care e motivul.

| viatadecacatt a răspuns:

Stiu.deci nu sunt singuralaughing. e o problema cu scriptul hi5ului sper sa se rezolve

| den a răspuns:

Mda.si mie l fel laughing nici nu mai intru, mai tare ma enervez.

| anna_5786 a răspuns:

Si mie la fel straight face pana acum nu mi-a mai aparut straight face si azi mereu mi se bloca pagina si imi aparea mesaju asta.

| arny a răspuns:

Stai linistita nu esti singura care a patit asta si eu am patit la fel nu cred ca de la noi e problema

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La fel si mieeeeeecrying(((((((

| apalipis a răspuns:

Si mie imi tot apare chestia asta de ieri.
Probabil ca e ceva de la ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Credeam ca e doar la mine, dar vad ca mai multi avem aceeasi problema.
hi5 sucks!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Au bagat niste reclame aiurea pe hi5, cand va apare reclama respectiva atunci se blocheaza! Sa speram ca vor scoate asa ceva de pe hi5!