| Dan a întrebat:

De azi sunt consilier pe probleme sociale in orasul meu.Cati dintre voi se implica in activitati sociale? Multumesc.

Răspuns Câştigător
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Bravo Dan, la cat esti de implicat mereu in starea sufleteasca a celor din jurul tau, nu ma mira ca esti in aceasta pozitie. Sper ca vei ramane la fel de implicat si de grijuliu fata de semenii tai. Eu m-as implica in acest domeniu, dar tot ceea ce fac deocamdata se rezuma la familie. De o saptamana sunt bunica si pot spune ca viata mea s-a schimbat la 180 de grade. Cand va fi nevoie de ajutor umanitar, adica ajutoare materiale, sigur ca ma voi implica. Sunt destui oamnei necajiti de soarta care asteapta un mic gest de la noi, ceilalti. Felicitari!

3 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Waw ce interesant, as vrea sa pot face si eu ceea ce faci tu, imi poti spune te rog cum ai facut asta? Ai urmat facultatea de psihologie sau pur si simplu esti voluntar, pentru ca ma intereseaza si pe mine, chiar m-am interesat dar la noi in Tg-Jiu(judetul Gorj) nu prea e nevoie de asa ceva, sau cel putin nu stiu eu.

| Dan explică:

Eu lucrez gratis pentru oamenii saraci, am o intelegere scrisa cu primarul din orasul meu.Vezi daca poti sa vorbesti cu primarul din orasul tau, poate este intelegator si accepta colaborarea cu tine.

| anad a răspuns:

Este un lucru laudabil si iti doresc sa ai cat mai multe rezultate bune in ceea ce iti propui. Stiu cata nevoie au acesti oameni de ajutor in toate problemele si uneori si un sfat sau un gest de intelegere si incurajare face minuni. Iti doresc sa ai puterea si intelepciunea sa rezisti si sa faci cat mai mult bine!