anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cand e o jignire sa fii homosexual? Eu nu ii inteleg pe cei care isi bat joc de astfel de oameni. Cu ce sunt ei de vina pana la urma? Ca doar n-au ales sa se nasca asa, nu e ca si cum ar fi o alegere.

13 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

Nu cred ca s-au nascut asa. Pur si simplu au fost influentati de anturaj, a fost alegerea lor. Au vrut sa experimenteze ceva nou. De ce pe vremurile lui Iisus nu au fost gay si lesbiene? Daca ar fi fost sa fie de la nastere, trebuia sa dea semne din copilarie, nu in adolescenta cand prin minte lor trece numai nebunie.

| anonim_4396 explică (pentru AtateaConditii):

Si Sodoma si Gomora?

| AtateaConditii a răspuns (pentru anonim_4396):

Te-ai pregatitlaughing. In fine daca au existat, nu cred ca din nastere au inclinatia asta, este o alegere si de aceea sunt jigniti.

Am un prieten care e homosexual. De mic s-a jucat cu papusile. Venea cu ele la scoala. Acum are profil de coafor la liceu... daca intelegi ce vreau sa zic.
Eu nu cred ca l-a influentat nimeni. Mai ales ca de mic a fost mai singuratic... Pana in clasa a 6-a cand s-a imprietenit cu mine si inca doua fete n-avea pe nimeni.

Poate e timid. Dar ti-a marturisit tie ca e homosexual?

Timid? laughing Chiar nu e timid. Nici cand era mic nu era, dar era respins fiindca toti baietii se fereau si isi bateau joc de el ca se comporta ca o fetita.
Da, mi-a spus.

Atunci alta chestie, in familia lui sunt mai multe femei? Are frati, verisori care stau cu el in casa?

Are o familie normala. Mama si tata, nimic mai mult.

Cati ani are? A avut vreun iubit sau iubita? Te asigur ca o sa ii treaca peste 5 ani sau mai putinhappy.

Face 18. A avut una singura, daca iti dau o poza rolling on the floor zici ca-i femeia-barbat.
E asa de cand il stiu, eu chiar nu cred ca-i doar o faza.

Plus ca cu fata aia a fost din joaca mai mult. Era in a 6-a, iar ea era obsedata de faptul ca erau nascuti in aceiasi zi laughing asta a fost toata chestia. Deci ma indoiesc ca i-a placut intr-adevar de ea sau ceva...

| 4cidr41n a răspuns (pentru AtateaConditii):

Cand ai ales sa fi heterosexual?

| PangeeaRogvaiv a răspuns:

Singura vina pe care o au este ca societatea romaneasca nu-i accepta si nu-i intelege. Mare pacat pentru ca chiar daca au problema asta, sunt persoane deosebite.