Nu cred ca s-au nascut asa. Pur si simplu au fost influentati de anturaj, a fost alegerea lor. Au vrut sa experimenteze ceva nou. De ce pe vremurile lui Iisus nu au fost gay si lesbiene? Daca ar fi fost sa fie de la nastere, trebuia sa dea semne din copilarie, nu in adolescenta cand prin minte lor trece numai nebunie.
Si Sodoma si Gomora?
Te-ai pregatit. In fine daca au existat, nu cred ca din nastere au inclinatia asta, este o alegere si de aceea sunt jigniti.
Am un prieten care e homosexual. De mic s-a jucat cu papusile. Venea cu ele la scoala. Acum are profil de coafor la liceu... daca intelegi ce vreau sa zic.
Eu nu cred ca l-a influentat nimeni. Mai ales ca de mic a fost mai singuratic... Pana in clasa a 6-a cand s-a imprietenit cu mine si inca doua fete n-avea pe nimeni.
Poate e timid. Dar ti-a marturisit tie ca e homosexual?
Timid? Chiar nu e timid. Nici cand era mic nu era, dar era respins fiindca toti baietii se fereau si isi bateau joc de el ca se comporta ca o fetita.
Da, mi-a spus.
Atunci alta chestie, in familia lui sunt mai multe femei? Are frati, verisori care stau cu el in casa?
Are o familie normala. Mama si tata, nimic mai mult.
Cati ani are? A avut vreun iubit sau iubita? Te asigur ca o sa ii treaca peste 5 ani sau mai putin.
Face 18. A avut una singura, daca iti dau o poza zici ca-i femeia-barbat.
E asa de cand il stiu, eu chiar nu cred ca-i doar o faza.
Plus ca cu fata aia a fost din joaca mai mult. Era in a 6-a, iar ea era obsedata de faptul ca erau nascuti in aceiasi zi asta a fost toata chestia. Deci ma indoiesc ca i-a placut intr-adevar de ea sau ceva...
Cand ai ales sa fi heterosexual?
Singura vina pe care o au este ca societatea romaneasca nu-i accepta si nu-i intelege. Mare pacat pentru ca chiar daca au problema asta, sunt persoane deosebite.
nyoentox2002 întreabă: